Witam serdecznie, niedawno zakupilem pakiet hd polsatu i zamowilem firme ktora mi to zainstalowala w UK (firma jednoosobowa). Dzialalo to mi przez toche ponad tydzien a potem, jak wlaczylem tv i dekoder to po ok 5-10 min wyswietlal sie komunikat "brak sygnalu". Zglosilem sie do Pana ktory mi to instalowal i po pewnych problemach udalo mu sie do mnie przyjechac i stwierdzil ze sygnal jest bardz odobry i ze to musi byc cos z dekoderem. Obenie jak wejde w ustawienia dekodera to pokazuje zerowa jakosc i moc sygnalu. Sytuacja sie pogarszala caly czas i wkoncu tylko moze 10 kanalow dzialalo a przy innych pokazywany byl wyzej wspomniany komunikat. Teraz juz mi nic nie dziala. Wlaczam dekoder i odrazy kumunikat na wszystkich kanalach "brak sygnalu z anteny. sprawdz polacznie lub konfiguracje dekodera". Napisalem maila do polsatu to mi odpisali zeby zaniesc dekoder do punktu obslugi. Problem w tym ze ja mieszkam w szkocji.
Mam tv z wbudowanym free view i free sat, czy jest to cos co moge uzyc do obioru polsatu (mam na mysli pominiecie dekodera polsatu)?
Mam tv z wbudowanym free view i free sat, czy jest to cos co moge uzyc do obioru polsatu (mam na mysli pominiecie dekodera polsatu)?