logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Różnice między pralkami Bosch MAXX WFL 2061 BY a WFL 2062 PL?

Olaczek 27 Wrz 2004 00:55 5498 5
REKLAMA
  • #1 877122
    Olaczek
    Poziom 2  
    witam wszystkich!

Mam ogromną prośbę bo kupiłem pralkę Bosch Maxx WFL 2061 BY ( co to znaczy?) za 1350zł.
    Prosiłbym o informacje na jej temat (tzn. czy jest dobra i bardzo rzadko się psuje) oraz czym się różni od modelu WFL 2062 PL ?
  • REKLAMA
  • #2 877477
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 877554
    Olaczek
    Poziom 2  
    Dzięki Bleble za szybką i dobrą podpowiedź :) .

Piszę w imieniu siostry bo to jej sprzęt. Cena pralki tak niska bo po znajomości a normalnie kosztuje niewiele więcej bo ok.1500 zł.

Też myślę że jeśli się będzie o nią dbało to będzie OK. Jestem trochę upierdliwy więc się zapytam niniejszym czy ten symbol BY oczymś mówi czy to jakiś wewnętrzny znak firmy :wink: ?

A co do lodówki zobaczę w instrukcji czy nie pisze o tym elektronicznym termostacie...
  • REKLAMA
  • #4 877684
    zayzayer
    Specjalista AGD
    Ocena: 753
    BY oznacza, że na panelu zamiast napisów są piktogramy.
  • REKLAMA
  • #5 878026
    reperator
    Poziom 18  
    Ocena: 92
    przepraszamzayzayer ale gdzie wyprodukowana to pisze na tabliczce znamioniwej a najprawdopodobniej w łodzi w fabryce boscha a BY to wewnętrzny znak firmy
  • #6 878579
    TFX
    Poziom 20  
    Ocena: 93
    Czołem!.Z pralką to tak: Uwaga na spadki napięcia, sypać mniej proszku,i myszki lubia elektronike (wygłuszenie pralki to raj na nowy dom.Poza tym 2 lata
    spokoju ,polecam podbić kupon na "dodatkową gwarancje" najpierw w sklepie i w serwisie
    pozdrawiam TFX
REKLAMA