logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto płacić za dostęp do schematów laptopów online? Opinie użytkowników

Setarkos 03 Sty 2011 14:39 3095 11
REKLAMA
  • #1 8951471
    Setarkos
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Witam

Natknąłem się na kilka stron oferujących bogatą bazę schematów do laptopów odpłatnie (miesiąc, trzy, rok)

czy ktoś przetestował którąś z tych stron i zawiera ona naprawdę tyle schematów iloma się chwali?

nie chciałbym wyrzucić kasy w błoto.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 8951487
    Setarkos
    Poziom 18  
    tych stron jest od groma ja szukam jakiejś już przetestowanej przez kogokolwiek tutaj kto mógłby ją polecić ;]
  • REKLAMA
  • #5 8964193
    Setarkos
    Poziom 18  
    dzięki za potwierdzenie tej stronki ale 50 zł za schemat to sporo przy 5 lapkach dziennie, 22 dni w miesiącu daje 5000 zł

ja szukałem stronek z abonamentem np 300 zł na miesiąc posiadających masę schematów

zna ktoś namiary na takie cudo ? :)
  • REKLAMA
  • #7 8967190
    Patol
    Poziom 22  
    Ocena: 31
    Na ebayu jest użytkownik który sprzedaje schematy po 2,5$.
  • #8 8967542
    Setarkos
    Poziom 18  
    a jakie jest to ogranicznie na dobę

kilka schematów w pełni mnie zaspokoi
  • #10 8973110
    strucel
    Poziom 36  
    Ocena: 623
    Setarkos napisał:
    a jakie jest to ogranicznie na dobę

kilka schematów w pełni mnie zaspokoi

A na jakiej stronie? Np http://www.laptopdesktopschematic.com/component/acctexp/?task=subscribe
    przy rocznej subskrypcji za 100$ mozna pobrac 50 schematow przez caly rok.

Btw nie bardzo rozumiem po co ci tyle schematow: 5 dziennie :shocked!: - po pierwsze to 70% napraw mozna robic bez schematu , po drugie sporo schematow jest w sieci za free trzeba tylko poszukac a trzecia sprawa to przeciez laptopy beda ci sie powtarzac wiec pewnie bedziesz musial kupic 1 schemat na kilka tygodni , no chyba ze jestes kolekcjonerem i celem jest samo posiadanie duzej kolekcji.
  • #11 8973658
    Patol
    Poziom 22  
    Ocena: 31
    Jeśli interesuje Cię dużo schematów to za 80$ mozna kupić całą kolekcję. Sprawdź sobie aukcję 300381937986 na ebay'u.
  • #12 8979987
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy dyskutują na temat opłacalności płacenia za dostęp do schematów laptopów online. Pojawiają się różne opinie na temat stron oferujących takie schematy, w tym rekomendacje dla serwisów, które umożliwiają zakup pojedynczych schematów lub subskrypcji. Wskazano na ograniczenia dotyczące liczby pobrań dziennie, co może wpływać na decyzję o zakupie. Użytkownicy dzielą się również informacjami o tańszych alternatywach, takich jak zakupy na eBayu oraz dostęp do darmowych baz schematów. Wiele osób podkreśla, że nie wszystkie naprawy wymagają schematów, a część z nich jest dostępna bezpłatnie w sieci.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA