logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić dekoder i kartę do Cyfry+ na giełdzie w Krakowie?

efektx 14 Paź 2004 15:10 2198 5
REKLAMA
  • #1 912219
    efektx
    Poziom 11  
    witam czy kupowanie komletu do odbiorucyfry na giełdzie przynajmniej krakowskiej za 300 zetków i do tego karty czy to działa a jeżeli tak to jak długo czy jest sens sie w to bawic

dajcie znac
  • REKLAMA
  • #2 912235
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    To w ogóle nie działa. Sam jestem z Krakowa i wiem jak panowie z giełdy oszukują: w tunerze (pokazowym) jest zamontowana karta C+, a na panelu lipne gniazdo na kartę - wkładają swoją (do sprzedania)magiczną karte i działa. Sam tuner prawdpopodobnie jest dobry. Nie daj się nabrać na programatory do kart - to też lipa.
  • REKLAMA
  • #3 912553
    Hirek2
    Poziom 25  
    Ocena: 62
    Witam.
    Niewierz w ani jedno słowo które mówią panowie na giełdzie. Żadna karta nie będzie działać, a tunery trzeba dokładnie sprawdzać bo przekładają bebechy. To samo dotyczy filtrów HBO i C+ do kablówek. To wszystko to jedna wielka kicha.
  • REKLAMA
  • #4 912650
    serwis_sat
    Poziom 20  
    Ocena: 23
    zgadzam się z przedmówcą w 100%.
  • REKLAMA
  • #5 913946
    amigo71

Poziom 13  
    Ocena: 10
    Racja, ja tez kiedys z ciekawosci podeszedlem do jednego i ten mi oferowal Funke z Platyna. :) A jak troche poudawalem laika to podeszlo jeszcze dwoje co mi chcieli wcisnac tuner 1330 z przeklejona z tylu naklejka jako 1430 i pieron wie czy jeszcze sprawna byla ta 13tka.
    Konto firmowe:
    Remont-Bud
    Strzelecka 47, Bochnia, 32-700 | Strona WWW: https://elektryk24.net.pl, https://mbelektryka.pl
  • #6 914178
    menti
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam. Rzeczywiście giełda w Krakowie to zbiorowisko hien które chcą wcisnąć naiwnym super dekodery. Jeżeli oferowali Ci jakiegoś Pioniera za 300 zł to był to najprawdopodobniej 1330. Osobiście nie polecał bym tego modelu. Jeśli masz przeznaczyć na tunerek około 300 zł to poleciłbym kupić na tejże giełdzie nowiutkiego Fergusona 2018 SEC lub SE za około 320 do 340 zlotych.Da się z nim zrobić prawie to samo co z 1430, a przy tym jest znacznie szybszy. Poza tym już niedługo "słoneczka" najprawdopodobniej nie będzie można wogóle oglądać na spathowanych tunerach. Pomimo tego zakup Fergusona to moim zdaniem trafna decyzja. Pozdrawiam
REKLAMA