logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chinabuye - opinie o bezpieczeństwie zakupów i czas dostawy

Veneta 20 Sty 2011 21:37 4769 8
REKLAMA
  • #1 9034303
    Veneta
    Poziom 2  
    Czy to bezpieczny serwis ?
    Czy dostaliście to co zostało zamówione ?
    Pozdrawiam i czekam na odp. ! Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 9064809
    xENJOYx
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Witam w tym serwisie nie kupowałem, ale kupowałem przez Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    moduł laserowy .Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany . Wysyłka dhl express trwała ok.3 dni. Ale odprawa celna w moim przypadku trwała 3 tygodnie . Nałożono na przesyłkę cło i podatek od wartości . Lepiej zapoznaj się z przepisami celnymi bo możesz zamiast zaoszczędzić parę złotych to stracisz czas i nerwy i pieniądze .pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 9086904
    NukaLisa
    Poziom 1  
    Właśnie mam to samo pytanie.chciałem trochę rzeczy zamówić z chinabuye i nie wiem jak wygląda przesyłka.Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 9163660
    Lewinka
    Poziom 2  
    Przesyłka w cenie.
    Warto brać ciur powyżej 15USD- jest wtedy tracking przesyłki.
    Na jakieś 30-40 przesyłek wcieło jedną.
  • #5 9202904
    Veneta
    Poziom 2  
    Jak wetnie to pieniądze mówią "papa" ? :)

Ile idą do Polski ?
  • #6 10533664
    marxxx2
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    towary zamawiane w chinach idą do polski
    kurier 3 - 5 dni
    poczta 10 - 25 dni od wysłania towaru.
    Jak ktoś nie wie jak zacząć zakupy w Chinach to polecam te przewodniki Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • #7 10984751
    DoobyScoo
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Ja dziś dostałem info że wysłali mi sprzęt.
    Czyli ponad tydzień zajęło im ogarnięcie towaru który był na stanie w momencie zakupu - trochę długo :]
  • REKLAMA
  • #8 10996983
    bolek
    Poziom 35  
    Ocena: 299
    Moduł z drugego linku jest tragiczny, wszystkie tanie na diodach C-MOUNT są do @#$y.
    Plamka nie wejdzie w całości na galva a niby 2mrad zrobi też swoje. Do tego celu lepiej daj diode 200mW 635nm którą o wiele łatwiej ogarniesz. Tyle w kwestii projekcji
  • #9 11034394
    wilkus83
    Poziom 11  
    Ocena: 18
    ja na próbę kupiłem małą rzecz z tego serwisu. Szło 3 tygodnie - bez większego problemu

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy dyskutują na temat bezpieczeństwa i czasu dostawy zamówień z serwisu Chinabuye. Wiele osób nie ma doświadczenia z tym serwisem, ale dzielą się informacjami o przesyłkach z innych platform, takich jak AliExpress. Czas dostawy do Polski wynosi od 3 do 25 dni, w zależności od wybranego kuriera. Warto zamawiać towary o wartości powyżej 15 USD, aby uzyskać możliwość śledzenia przesyłki. Użytkownicy ostrzegają przed opóźnieniami w realizacji zamówień oraz dodatkowymi kosztami celnymi.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA