logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson K770i zawiesza się przy starcie po wgraniu softu R8AA018

Rohbar 23 Sty 2011 14:30 3043 9
REKLAMA
  • #1 9045733
    Rohbar
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Witam wiec nie dawno miałem problem z gdfs rozwiązałem to bez boxa wgrałem wcześniejszą kopie. A teraz po wgraniu Maina i Fs oraz kustomizacji wiesza się przy 1 odpaleniu jak ładuje się ten pasek i pisze zaczekaj. Jak sie ładuje to się wiesza na wyświetlaniu Sony Ericsson. Po podłączeniu do Pc jest normalnie wykrywany i mogę przerzucać dane. Pomocy co dalej z tym zrobić.

Cid 52 Red
    soft R8AA018

Wszystko wgrywane Farem, Xs++, se-tool i po wgraniu zawsze to samo
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 9045875
    tomi1516
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Wgraj nowego softa, jeśli będzie się powtarzać, zostaje Ci go jedynie sprawdzić technicznie...
  • #4 9045876
    Rohbar
    Poziom 14  
    wywaliło mi cos takiego i zawsze długo muszę czekać na wczytanie FSa czy we farze czy w Se tool Sony Ericsson K770i zawiesza się przy starcie po wgraniu softu R8AA018
  • REKLAMA
  • #6 9045959
    Rohbar
    Poziom 14  
    a podjedzie jakiś inny czysty ?? Jak tak to prosił bym o link z góry dziękuje
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #7 9049936
    xbox-serwis.eu

Poziom 25  
    Ocena: 210
    Użyj DreamBoxa, ładnie naprawia GDFS-y.
    W załączniku masz GDFS-y pod setoola i dreamboxa.
    Załączniki:
    • K770-dreambox.rar (28.93 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • K770_setool.rar (17.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Konto firmowe:
    XBOX-SERWIS.EU
    Karmelicka 15, Kraków, 31-131 | Strona WWW: http://www.xbox-serwis.eu

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z telefonem Sony Ericsson K770i, który zawiesza się przy starcie po wgraniu oprogramowania R8AA018. Po podłączeniu do PC telefon jest wykrywany, ale nie uruchamia się poprawnie. Użytkownik próbował różnych narzędzi, takich jak Farem, Xs++, i se-tool, ale problem się powtarza. Użytkownicy sugerują wgranie innej wersji oprogramowania (R8BC004), ponowne ustawienie GDFS, a także użycie DreamBoxa do naprawy GDFS. W przypadku dalszych problemów zaleca się wizytę w serwisie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA