Witam mam powyższy problem, jakość sygnału ok 80% przeciętnie, a siła no cóż prawie zawsze 65%. problem w tym że pingi są duże...nie wiem może to sprawa serwera, ale nie mam pewności bo panowie z firmy będą u mnie odpiero w poniedziałek żeby naprawić..dlatego pytam może zna ktoś jakiś kruczek w całosci...albo jakiś mankament w ustawieniach....prosze o pomoc i z góry dziękuje...
dodam że mam karte radiową Ralink nie wiem co to wogóle ale działa więć
potraktować to z uśmiechem:d
thx i czekam na odpowiedzi...aha dodam jeszcze że antena oddalona jest od kompa 6 metrów a nadajnik ok 600m są niewielkie przeszkody ui całość jest na wzniesieniu ale nie powinno być problemów z przesyłem, moze jakieś odbicia po drodze lub cuś innego mysle i myśle ale nie jestem fachowcem w te sprawy....dlatego licze na jakąś pomoc...
dodam że mam karte radiową Ralink nie wiem co to wogóle ale działa więć
thx i czekam na odpowiedzi...aha dodam jeszcze że antena oddalona jest od kompa 6 metrów a nadajnik ok 600m są niewielkie przeszkody ui całość jest na wzniesieniu ale nie powinno być problemów z przesyłem, moze jakieś odbicia po drodze lub cuś innego mysle i myśle ale nie jestem fachowcem w te sprawy....dlatego licze na jakąś pomoc...