Witam! Firma Baukneht jest firmą bardzo znaną na zachodzie europy.Produkty tej firmy są bardzo dobrej jakości (kupujesz i używasz) co do części zamiennych ,nie wiem nic na ten temat.Kolega kupił pralkę tej firmy i jest bardzo zadowolony ,ale decyzje musisz podjąć sam .Pozdrawiam.
Mam pralke 14 lat i dziala bezawaryjnie.
Kupilem ja na podstawie obserwacji zmywarki ktora uzywalem przez 19
lat i pozbylem sie jej tylko dlatego bo juz mi sie przestala podobac w kuchni.(nadal byla sprawna).
Bauknecht jest marką w grupie urządzeń firmy Whirlpool tak samo jak Ignis. "B" najwyższa jakość, "W" całkiem OK (osobiście używam), "I" jakotako. Myślę że warto Pozdrawiam
✨ Pralki Bauknecht są oceniane jako urządzenia wysokiej jakości, trwałe i niezawodne, z wieloletnim okresem bezawaryjnej pracy, potwierdzonym przez użytkowników posiadających sprzęt nawet do 14 lat. Marka Bauknecht należy do grupy Whirlpool, co wskazuje na solidne zaplecze technologiczne i serwisowe. Dostępność części zamiennych nie została jednoznacznie potwierdzona, jednak zaleca się sprawdzenie lokalnych serwisów przed zakupem. Ogólnie opinie wskazują na pozytywne doświadczenia z pralkami Bauknecht, choć brak szczegółowych informacji o kosztach części zamiennych. Wygenerowane przez model językowy.