logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Awaryjność i dostępność części do pralek BAUKNECHT - opinie użytkowników

artista 22 Paź 2004 08:37 30498 6
REKLAMA
  • #1 928943
    artista
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jaka jest awaryjność tych pralek?
    Czy częśći są dostępne i b. drogie?
    Interesuje mnie wszystko :-)
  • REKLAMA
  • #2 929015
    GREGORsw
    Poziom 16  
    Ocena: 29
    Witam! Firma Baukneht jest firmą bardzo znaną na zachodzie europy.Produkty tej firmy są bardzo dobrej jakości (kupujesz i używasz) co do części zamiennych ,nie wiem nic na ten temat.Kolega kupił pralkę tej firmy i jest bardzo zadowolony ,ale decyzje musisz podjąć sam .Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 929066
    artista
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Thx za radę,
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 944182
    Robert_k
    Poziom 13  
    Ocena: 15
    Czesc.

Mam pralke 14 lat i dziala bezawaryjnie.
    Kupilem ja na podstawie obserwacji zmywarki ktora uzywalem przez 19
    lat i pozbylem sie jej tylko dlatego bo juz mi sie przestala podobac w kuchni.(nadal byla sprawna).
  • #5 944750
    prei
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Bauknecht jest marką w grupie urządzeń firmy Whirlpool tak samo jak Ignis. "B" najwyższa jakość, "W" całkiem OK (osobiście używam), "I" jakotako. Myślę że warto ;) Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 947706
    ger56
    Poziom 18  
    Ocena: 32
    bardzo dobra firma ,nizawodna i trwala
  • #7 947731
    rafi999
    Poziom 16  
    Ocena: 48
    Sprawdź gdzie ewentualne serwisy!!!

Podsumowanie tematu

✨ Pralki Bauknecht są oceniane jako urządzenia wysokiej jakości, trwałe i niezawodne, z wieloletnim okresem bezawaryjnej pracy, potwierdzonym przez użytkowników posiadających sprzęt nawet do 14 lat. Marka Bauknecht należy do grupy Whirlpool, co wskazuje na solidne zaplecze technologiczne i serwisowe. Dostępność części zamiennych nie została jednoznacznie potwierdzona, jednak zaleca się sprawdzenie lokalnych serwisów przed zakupem. Ogólnie opinie wskazują na pozytywne doświadczenia z pralkami Bauknecht, choć brak szczegółowych informacji o kosztach części zamiennych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA