logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Moderacja na forum Elektroda – Wasze doświadczenia z zachowaniem moderatorów

smoczek9 21 Lut 2011 08:39 2137 5
REKLAMA
  • #1 9181440
    smoczek9
    Poziom 15  
    Ocena: 81
    Jak sądzicie czy niektórzy moderatorzy na tym forum nie przesadzają z arogancją i władzą z racji pełnienia tej funkcji ?Temat pewnie będzie bardzo szybko zablokowany.
  • REKLAMA
  • #2 9181453
    artko334
    Poziom 19  
    Ocena: 21
    Według mnie nie.
    Moderatorzy starają się zachować ład i porządek na forum.
    Spisują się bardzo dobrze i tępią wszelkie przejawy lenistwa...
    Usuwają posty zawierające niebezpieczne porady..
    Jest tak, jak ma być.
  • REKLAMA
  • #3 9181556
    lynx22
    Poziom 17  
    Ocena: 27
    A ja proponuję podwiesic temat pod tytułem "żale do moderatorów" :D
    Ostatnio pojawił się spory wysyp postów o podobnej tematyce.
  • REKLAMA
  • #4 9181569
    Dowódca baterii
    Poziom 16  
    Ocena: 63
    artko334 napisał:
    Według mnie nie.
    Moderatorzy starają się zachować ład i porządek na forum.
    Spisują się bardzo dobrze i tępią wszelkie przejawy lenistwa...
    Usuwają posty zawierające niebezpieczne porady..
    Jest tak, jak ma być.

:arrow:artko334 albo jesteś ''stary wyga Elektrodowy'', albo to jest Twoje drugie konto, albo to jest Twoje nowe konto, albo nic z tego nie rozumiem?
    Moderacja na forum Elektroda – Wasze doświadczenia z zachowaniem moderatorów
  • REKLAMA
  • #5 9181604
    ja-kenaj
    Poziom 26  
    Ocena: 120
    Wszysko zakodowane jest w genach. Inteligencji się nie nabywa. Inteligencję wysysa się z mlekiem matki. Złośliwość ludzka nie zna granic. Prześciganie się w tej dziedzinie to niczym hazard - tak to wciąga.
    A przecież nie po to założono to FORUM!!!
    Na innych forach ludzie piszą tak jak umieją, jak potrafią. Przecież chodzi tu o pomoc, doradę bliźniemu swemu - nie wrogowi. Nikt nie urodził się fenomenem. To tylko zwykli zjadacze chleba, ktorzy niejednokrotnie mają "nóż na gardle". A może niezwyki??? Oni proszą o pomoc i proszą jak potrafią. Może nie mają czasu na czytanie długich, niejednokrotnie niezrozumiałych regulaminów. Nauczyliśmy się wymagać, "rzucać kłody pod nogi" a kim my wreszcie jesteśmy??? Puchem marnym na tym łez padole. Dlaczego inne narody potrafią się szanowć?! A my ciągle chcemy być górą. I jak jesteśmy postrzegani przez innych???!!! Jest w końcu ta demokracja??? A może to tylko mit??? POZDRAWIAM Jan.
  • #6 9181723
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2311
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
REKLAMA