Nie o takie odpowiedzi mi chodziło .. po prostu jak ktoś miał takie coś neich napisze czy jest odczuwalna różnica i czy można coś tym popsuć i czy lepiej wstawić go z n75 czy zamiast n75 .
wiem to manualny controller doładowania Turbo .Czyli w prosty sposób mówiąc sterujemy Ciśnieniem doładowania Turbiny , oryginalny to n73 a w jego miejsce wkładamy ten oto zaworek można go też zamontować omijając n75 ciśnienie trzeba wypiąc z N75 i powinno iść do MBC ( na spod ) a boczne wyjście MBC trzeba polśczyc z wejściem ciśnienia do N75 . Tyle ze 2 zawory sterujące doładowaniem sa nie potrzebne i tym konkretnym MBC choć ciężko będzie to ustawić żeby działało w cywilizowany sposób i sterujemy nim wkręcając go bądź wykręcając , w dodatku są 2 typy tych zaworków . a Potrzebuje Tylko opinie Który z Tych zaworków jest lepszy . I jeśli ktoś posiada takowy zaworek jak się on Sprawuje . A jak masz pisać takie chamskie wiadomości to lepiej ich nie pisz i zostaw miejsce dla kogoś bardziej ograniętego .Pozdrawiam
Sam jesteś chamski sugerując komuś chamskość. Przegięcia na tym forum bez strofowania takich laików jak ty sięgają zenitu. Jak się ma sprawować? Do dupy bo sterownik dostanie zajoba. To chciałeś usłyszeć - no to masz. I uważaj na słowa następnym razem. Ja za ogur3k nie przepadam ale jeszcze nie widziałem jego chamskiej wypowiedzi. Jeśli ktoś tu jest chamski to tylko ty, natrętny, z zerową wiedzą, domagający się potwierdzenia swoich domysłów.