logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Programowanie Integry- Brak połączenia z komputerem

Deks 29 Mar 2011 11:37 4821 5
REKLAMA
  • #1 9336198
    Deks
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Witam.
    Chciałbym pozmieniać pewne opcje z poziomu komputera. Pierwsze programowanie mojej Integry64 robił instalator. Powiedział że teraz jak będe chciał podłączyć swój komputer to bede miał problem bo centralka przypisała się do jego laptopa. I faktycznie mam problem. Czy on miał racje? Jeśli tak to co moge teraz zrobić?
    Dziękuje z góry za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 9336277
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 9336353
    Deks
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Tak mam kod serwisowy.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 9336403
    Misiek1233
    Poziom 19  
    Ocena: 152
    No odczytaj identyfikatory oprogramowania i centrali. Wprowadź do oprogramowania i wystartuj komunikację. Będzie działać ;)

Jeśli nie zrozumiałeś o czym pisze to nawet się za to nie zabieraj....
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 9336479
    humek
    Poziom 32  
    Ocena: 163
    Najpierw za pomocą kody master i gwiazdki wejdź w menu i daj uprawnienia instalatorowi by mógł zadziałać swoim kodem(instalatora)i zatwierdź ilość godzin #. potem użyj kodu instalatora i * ,znajdź w menu instalatora tryb serwisowy tam znajdź konfiguracja i dalej hasło komputera i hasło centrali zapisz sobie na kartce oba hasła.teraz wycofaj się * i wyjdź z trybu serwisowego. Użyj ponownie hasła serwisowego i * znajdź downoading i go uruchom . Otwórz w kompie program ,podłącz kabel ,w programie uaktywnij port i w menu znajdź hasła do komunikacji i wpisz te z kartki zatwierdź je i włącz i wyłącz port i wtedy powinna się zgłosić centrala .Jak masz instrukcje do INTEGRY to już nie powinieneś mieć problemu.Jeśli nie uda Ci się to lepiej wezwij tego instalatora bo jak uszkodzisz wpisane nastawy to będziesz miał dyskotekę na 102.
  • #6 9336570
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA