Witam.
Nie wiem czy ktoś podejmie się rozwiązania mojego problemu... bo nie dość, ze nowy user to i baba
Chciałam zaskoczyć mojego męża, który jest miłośnikiem podróży i elektroniki;)
Chce zrobić dla niego obraz, który posiadałby 1 lub więcej elementów ruchomych (najprościej chyba na zasadzie wiatraczka) oraz elementy świecące (kilka lampek, które wykreuję jako gwiazdki)
Fajnie, gdyby dało się podłączyć jakąś muzyczkę przyklejoną np z kartki z pozytywką
Wszystko zasilane miało by być na baterie.
Mam sprzęt, mam chęci ale nie mam zielonego pojęcia od czego zacząć?
Czy znajdzie się tutaj ktoś, kto pomoże mi od a do z?
Począwszy od wytłumaczenia co potrzebuję i jak to zlutować?
Nie wiem czy moja przygoda z Wami nie zakończy sie tylko karniakiem
ale szukałam podobnego tematu i nie znalazłam.
Pozdrawiam wszystkich "oświeconych"
[Przypominam, że na forum stosujemy polską czcionkę oraz przyjęte zasady pisowni. Proszę poprawić post. Regulamin, punkt 3.1.13 (dawniej 15). Mariusz Ch.]
Nie wiem czy ktoś podejmie się rozwiązania mojego problemu... bo nie dość, ze nowy user to i baba
Chciałam zaskoczyć mojego męża, który jest miłośnikiem podróży i elektroniki;)
Chce zrobić dla niego obraz, który posiadałby 1 lub więcej elementów ruchomych (najprościej chyba na zasadzie wiatraczka) oraz elementy świecące (kilka lampek, które wykreuję jako gwiazdki)
Fajnie, gdyby dało się podłączyć jakąś muzyczkę przyklejoną np z kartki z pozytywką
Wszystko zasilane miało by być na baterie.
Mam sprzęt, mam chęci ale nie mam zielonego pojęcia od czego zacząć?
Czy znajdzie się tutaj ktoś, kto pomoże mi od a do z?
Począwszy od wytłumaczenia co potrzebuję i jak to zlutować?
Nie wiem czy moja przygoda z Wami nie zakończy sie tylko karniakiem
Pozdrawiam wszystkich "oświeconych"
[Przypominam, że na forum stosujemy polską czcionkę oraz przyjęte zasady pisowni. Proszę poprawić post. Regulamin, punkt 3.1.13 (dawniej 15). Mariusz Ch.]