logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] PIEKARNIK Z REGULACJĄ TEMP. OD 30 st. C.

mihaello 26 Maj 2011 14:55 3105 2
REKLAMA
  • #1 9546384
    mihaello
    Poziom 10  
    Witam,

od dłuższego czasu poszukuję piekarnika pod zabudowę, który miałby regulację temperatury od 30 stopni celcjusza.
    Dzwoniłem do największych producentów, jednak bez większych rezultatów.
    Tylko Bosch ma kilka modeli takich piekarników, ale są to drogie modele - m.in z serii HBA... (podali mi modele z najnowszego katalogu - być może są starsze tego rodzaju i tańsze, jednak nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji).

W Euro-Rtv-agd, powiedziano mi , że bez problemu jeśli zadzwonię do boscha czy amica, to mi zrobią takie coś na zamówienie - jednak nie potwierdziło się to.

Może znacie jakieś nie za drogi piekarnk który miał by tak szeroką regulację temperatury - zależy mi też na termoobiegu...

Z góry dziękuję za pomoc...
  • REKLAMA
  • #2 9548639
    mrhari
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3232
    Niech mi będzie wolno zapytać, do pieczenia czego ma być te 30 stopni?
    Ciekawi mnie to bo temperatura ludzkiego ciała to 36,6.
  • #3 9549470
    mihaello
    Poziom 10  
    heh,

już tłumaczę:

piekarnik ma służyć jako odwadniacz do żywności, czyli taka suszarka do ziół, warzyw, owoców itp...

Wiem że można suszyć w wyższych temperaturach, jednak z pewnych względów zależy mi na suszeniu w temp. max. 36 - 37 st. C.

Mógłbym zakupić sobie poniższy odwadniacz, jednak piekarnik wydaje się bardziej uniwersalny, dlatego postanowiłem poszukać piekarnika właśnie:

http://www.visvitalis.com.pl/pl_PL/p/Suszarka...nt=146#nclid=efd6d122b1df684e95db94dc4256fd97

pozdrawiam,
    Mihaello :)
REKLAMA