logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

IVECO EUROSTAR skrzynia EUROTRONIC kody błędów kod 91

IZTRANS 02 Cze 2011 21:06 5683 5
REKLAMA
  • #1 9570916
    IZTRANS
    Poziom 2  
    Ocena: 7
    Witam. Mam IVECO EUROSTAR 440E38 Z 1999 roku. Skrzynia biegów EUROTRONIC.
    Po odpaleniu zapala się na wyświetlaczu błąd 91 plus klucz i stop i dzwoni dzwonek. Jest tylko CH i nie wyświetla się N. Błagam o pomoc ponieważ auto stoi załadowane pod Moskwą. Proszę o rozszyfrowanie kodu błędu.
  • REKLAMA
  • #2 9574252
    wienia1005
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    nr kodu zczytany z wyswietlacz???
  • REKLAMA
  • #3 9575462
    IZTRANS
    Poziom 2  
    Ocena: 7
    tak z wyświetlacza. Dzięki mam już książkę kodów i to po polsku. I udało mi się naprawić auto.Chodzi lepiej niż w momencie gdy kupiłem je pare lat temu.Na chwilę obecną nie ma już żadnych błędów. Nie pali się klucz ani STOP i nie dzwoni dzwonek. Jeśli ktoś będzie miał problem z EUROTRONICIEM to niech pisze w miare możliwości postaram się coś podpowiedzieć.
  • REKLAMA
  • #4 9622414
    transmazgm
    Poziom 10  
    Ocena: 20
    Witam mam problem z autkiem pali się klucz a po sprawdzeniu kod 55, auto wolno wbija biegi i z uderzeniem.
  • REKLAMA
  • #5 9677889
    BaMo
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam. Mam pytanko do IZTRANS. Czy możesz udostępnić książkę z kodami błędów ponieważ mam problem ze skrzynią biegów.Wyświetla mi błąd 55. Jak by dało rade to prosze kody w pdf.
  • #6 10566806
    pawel5132
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Witam wszystkich, pomógł by mi ktoś, mam iveco cursor i potrzebuję książkę z kodami błędów. Posiadam dwa te samochody i ciągle coś się z nimi dzieje, skrzynia biegów w jednym to AS tronik. Jeśli ktoś by mi pomógł, to z góry dziękuję. pawel5132(_at_)wp.pl
REKLAMA