Jak w temacie.
Obraz 3D jest w nich rewelacyjny, ale może ktoś już ma i może się podzielić opinią. No i ogólnie jak z tą marką.
Obraz 3D jest w nich rewelacyjny, ale może ktoś już ma i może się podzielić opinią. No i ogólnie jak z tą marką.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez Olek II:Kolega pracuje usilnie na kolejne ostrzeżenie. Regulamin p. 3.1.13.
Moderowany przez Olek II:Przypominam o poprawnej pisowni. Regulamin p 3.1.13. Dotyczy wszystkich piszących w temacie.
anubis25 napisał:Napisz dokładnie co masz na myśli pisząc o tym, że efekt jest lepszy ale jakość obrazu gorsza..Nie ma sie czym podniecac tym pasywnym 3D od LG.Zgodze sie ,ze efekt 3D jest znacznie leprzy przy pasywnym,ale jakosc obrazu o niebo gorsza niz w aktywnym.Najladniej 3D wygladalo na plazmie PANASONIC TX-P50VT30 i Led-zie Samusng 46D8000.Ja zastanawiam sie nad tymi dwoma wlasnie.I nie mam pojecia ktorego wybrac.
anubis25 napisał:Nie ma sie czym podniecac tym pasywnym 3D od LG.Zgodze sie ,ze efekt 3D jest znacznie leprzy przy pasywnym,ale jakosc obrazu o niebo gorsza niz w aktywnym.Najladniej 3D wygladalo na plazmie PANASONIC TX-P50VT30 i Led-zie Samusng 46D8000.Ja zastanawiam sie nad tymi dwoma wlasnie.I nie mam pojecia ktorego wybrac.
Dom-ator napisał:Pomijając wszystkie parametry techniczne. Jak przymierzałem w supermarkecie te okulary aktywne to mi po prostu za bardzo migało, nie wiem czy to kwestia oświetlenia czy co. Aktywne pod tym względem są lepsze
fan Roberta napisał:chodzi mi raczej o to, czy mając telewizor 3D w określonej technologii (a jak widać jest ich coraz więcej) obejrzymy dowolny program nadawany przez stację jako 3D, czy tylko dedykowany do danej technologii?
erzlot napisał:Mam LG 47 LW 650 S
erzlot napisał:Nie wiem co oznacza Active X i Flash.
Dla mnie najważniejsza było uaktywnienie funkcji DVR (ale niestety tylko dla DVB-T i DVB-C). Pliki filmowe z USB mają ograniczenia (szczeg. dot. audio np. DTS)
Otwierać można każdą strone, ale wpisywanie z pilota to masakra-nie używam.
argo000 napisał:. To fakt ... nagrywanie programu telewizyjnego (przez USB na pendrive`a lub dysk twardy) nie jest możliwe z telewizji analogowej.