Witam jestem nowym użytkownikiem i potrzebuję waszej pomocy więc z góry wszystkim dziękuję za porady i propozycje potrzebuję porady jakie głośniki średnio i wysoko tonowe zakupić żeby pasowały do siebie parametrami itp. Gram na imprezach takich jak 18 prywatki szkolne imprezy itp interesuje mnie konstrukcja mała najlepiej na 12" + 2" o jak największej mocy nawet 1kw jedna sztuka mój budżet to ok 1500zł na sztukę kolumnę na wzmacniacz mam ok 2000zł jeśli będzie moc ok 1kw to nawet trochę więcej za sztukę więc piszcie swoje propozycje. (oczywiście jak są tańsze głośniki które zagrają też bardzo dobrze to proszę pisać) Ja sam się nie znam na parametrach itp ale chciał bym żeby te nadstawki były jak naj mniejsze i żeby grał naprawdę mocnym bassem żeby nie trzeba było robić bassów przynajmniej teraz, podobają mi się głośniki
B&C SPEAKERS 12PS100 albo B&C SPEAKERS 12TBX100
moc jest bardzo dobra tylko to są chyba do basów głośniki? czy można je zastosować do górek? Naprawdę się nie znam dlatego prosze o pomoc pozdrawiam
B&C SPEAKERS 12PS100 albo B&C SPEAKERS 12TBX100
moc jest bardzo dobra tylko to są chyba do basów głośniki? czy można je zastosować do górek? Naprawdę się nie znam dlatego prosze o pomoc pozdrawiam