Witam mam spory problem.
Komputer Mi się wiesza gdy zaczne w cos grac lub co ciekawe jak ogladam dłużej filmy online.
Zaczeło się od tego ze bez zadnych wczesniejszych oznak komputer się restartował jak tylko pojawiał się obraz na monitorze ( ten gdzie można jeszcze wejsc do biosa ) po czym restartował się tak w kolo. Rozebrałem cały komputer wyczysciłem wymieniłem paste na procesorze oraz grafice i teraz wiesza mi się w windowsie. Wymieniłem grafike na inna to samo, zasilacz to samo, dysk zmieniałem to samo ( mysle ze cos sie dziele z płyta główna, ale nie wiem jak to sprawdzić )
temperatury sa dobre ponizej 40stopni
tylko grafa ma 60-65
Oto mój komputer:
Procesor - E8400 Inter core 2 dou 2x 3GHz + zmienione chłodzenie
Płyta główna - Gigabyte EP45-DS4
Pamięć ram - 4 GB DDR2-800
Karta graficzna - EVGA 8800GTS 320MB
Zasilacz - Cooler Master 600W Silent pro
Komputer Mi się wiesza gdy zaczne w cos grac lub co ciekawe jak ogladam dłużej filmy online.
Zaczeło się od tego ze bez zadnych wczesniejszych oznak komputer się restartował jak tylko pojawiał się obraz na monitorze ( ten gdzie można jeszcze wejsc do biosa ) po czym restartował się tak w kolo. Rozebrałem cały komputer wyczysciłem wymieniłem paste na procesorze oraz grafice i teraz wiesza mi się w windowsie. Wymieniłem grafike na inna to samo, zasilacz to samo, dysk zmieniałem to samo ( mysle ze cos sie dziele z płyta główna, ale nie wiem jak to sprawdzić )
temperatury sa dobre ponizej 40stopni
tylko grafa ma 60-65
Oto mój komputer:
Procesor - E8400 Inter core 2 dou 2x 3GHz + zmienione chłodzenie
Płyta główna - Gigabyte EP45-DS4
Pamięć ram - 4 GB DDR2-800
Karta graficzna - EVGA 8800GTS 320MB
Zasilacz - Cooler Master 600W Silent pro