logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaktualizować AutoMapa 6.6.2 bez błędów z plikami hubnet.a i speeds.a?

billy1979 18 Lip 2011 13:13 6860 6
REKLAMA
  • #1 9730980
    billy1979
    Poziom 12  
    Ocena: 35
    Witam wszystkich. Mam automapę 6.6.2 i chciałem szybko ją zaktualizować zamieniając pliki hubnet.a oraz speeds.a od wersji 6.8.1. Niestety nie działa mi na tych plikach. Wyskakuje komunikat, że nie znaleziono pliku hubnet.a czy coś takiego. Może nie da się od innej wersji kopiować tych plików? Jak inaczekj można zaktualizować mapę?
  • REKLAMA
  • #2 9732112
    cepilek
    Poziom 26  
    Ocena: 194
    Jak inaczej można zaktualizowć mapę? - Kupując aktualną czyli ostatnią wersję jaka jest dostępna w sprzedaży... :)
    A tak na poważnie to skoro masz wszystkie pliki od 6.8.1 to skasuj wszystkie pliki z 6.6.2 i wstaw tam wszystkie pliki z 6.8.1 i ręczę Ci, że zadziała... Oczywiście ścieżki dostępu do pliku inicjującego (exe) i jego nazwa musi być taka sama.. :) Gdyby jednak z Twojej winy coś nie zadziałało to przed skasowaniem plików wersji 6.6.2 radzę Ci skopiować je sobie na wszelki wypadek na jakiś nośnik pamięci aby w razie czego wrócić z powrotem do działającej Ci wersji 6.6.2... :)
  • REKLAMA
  • #3 9732298
    billy1979
    Poziom 12  
    Zamieniłem pliki hubnet i speeds i nie działało. Mam tylko te dwa pliki. Podobno one powinn działać ale nie działają. Pojadę na starej mapie, a jak wrócę to całą sobie ściągnę i będzie ok. Co do kupna to nawet nie wiem gdzie to można kupić ale podobno jest drogie.
  • REKLAMA
  • #4 9732756
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2821
    Mapy się kupuje kolego billy1979, a nie ściąga. Tutaj przestępców nie tolerujemy !
  • #5 9732852
    billy1979
    Poziom 12  
    Dzięki Freddy. Nie wiedziałem. Ja kupiłem nawigację już z mapą. To jak to jest trzeba co chwilę płacić?
  • REKLAMA
  • #6 9733232
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1007
    Licencje na Automape XL kupujesz RAZ w zyciu. Masz kupiona -jezdzisz do konca swiata.

Jesli jednak chesz AKTUALIZOWAC mape, dokupujesz PRAWO do sciagniecia nowej wersji - tzw. subskrypcje
    Wtedy auktualizacje sciagasz w formie instalki i instalujesz. DZIALA. Tylko tak legalnie :)

Ale NIE MUSISZ - mozesz jezdzic na dotychczasowej mapie ad mortem defekatum ;)

Kolego cepilek - Twoje porady dotyczace "blyskotliwych podmianek" sa malo przydatne - mowiac prosto - to nie tak prosto, zeby zadzialalo. I ocierasz sie o PIRACTWO - a tego na tym Forum NIE TOLERUJEMY.
  • #7 9733878
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2821
    Pontikos napisał:
    Licencje na Automape XL kupujesz RAZ w zyciu. Masz kupiona -jezdzisz do konca swiata.

Jesli jednak chesz AKTUALIZOWAC mape, dokupujesz PRAWO do sciagniecia nowej wersji - tzw. subskrypcje
    Wtedy auktualizacje sciagasz w formie instalki i instalujesz. DZIALA. Tylko tak legalnie :)
    ...

Dodaj jeszcze, że subskrypcja kosztuje około 70zł i ważna jest rok.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma problem z aktualizacją Automapy 6.6.2, próbując zamienić pliki hubnet.a oraz speeds.a z wersji 6.8.1, co kończy się niepowodzeniem. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, aby usunąć wszystkie pliki z wersji 6.6.2 i zastąpić je plikami z wersji 6.8.1, jednak podkreślają, że takie działania mogą być nielegalne. Wskazują również, że aktualizacje mapy można uzyskać poprzez zakup subskrypcji, która kosztuje około 70 zł i jest ważna przez rok. Użytkownik wyraża wątpliwości co do kosztów aktualizacji, ponieważ kupił nawigację z już zainstalowaną mapą.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA