logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AVT 2725 mikroprocesorowy miernik pojemności - szukam plików PDF do druku

bergu 09 Paź 2011 23:15 1362 6
REKLAMA
  • #1 10011026
    bergu
    Poziom 16  
    Ocena: 115
    Witam ma ktoś mozaikę ścieżek i nie koniecznie napisy górne kitu avt 2725 mikroprocesorowy miernik pojemności ? Pobrałem z elportalu ale tam są pliki .pcb i nie mam czym tego otworzyć, próbowałem eaglem, protelem, free pcb broswerem, jedyny program który mi to otworzył to gerb magic ale nie umie nic zrobić bo wywala mi komunikat Evaluation Period Has Expired. Prosił bym o pliki najlepiej w pdf'ie.
  • REKLAMA
  • #2 10011255
    Otaku9
    Poziom 23  
    Ocena: 125
    Widzę że nikt nie odpowiada. Kolega wrzuci ten plik lub poda link to będzie można wykonać zrzut ekranu mozaiki ścieżek, skoro u kolegi po prostu program nie może go wczytać.
  • REKLAMA
  • #3 10011397
    Bonkot
    Poziom 39  
    Ocena: 93
    bergu napisał:
    Witam ma ktoś mozaikę ścieżek i nie koniecznie napisy górne kitu avt 2725 mikroprocesorowy miernik pojemności ? Pobrałem z elportalu ale tam są pliki .pcb i nie mam czym tego otworzyć, próbowałem eaglem, protelem, free pcb broswerem, jedyny program który mi to otworzył to gerb magic ale nie umie nic zrobić bo wywala mi komunikat Evaluation Period Has Expired. Prosił bym o pliki najlepiej w pdf'ie.

Witam
    Bo to są "pliki gerbera" (otwiera "GerbMagic"), które trzeba przekonwertorować do "PDF".
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 10012456
    bergu
    Poziom 16  
    Wiem że otwiera to gerb magic, bo mi też otwiera ale nie mogę prze konwerter ować ani wydrukować. oto linkAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany jeśli ktoś był by łaskaw mi to otworzyć w gerbie zmienić kolor na czarny i oddzielić mozaikę od napisów i zapisać w pdf ie będę bardzo wdzięczny .
  • #5 10028134
    bergu
    Poziom 16  
    Widzę że nikt nie jest tak uprzejmy aby mi pomóc.
  • #6 10028254
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #7 10028539
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1701
    bergu napisał:
    Widzę że nikt nie jest tak uprzejmy aby mi pomóc

Bo nikt nie ma takiego obowiązku.

Roszczeniowa postawa, regulamin p.3.1.17

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje mozaiki ścieżek oraz plików w formacie PDF dla kitu AVT 2725, mikroprocesorowego miernika pojemności. Pobrał pliki .pcb z elportalu, które nie są otwierane przez popularne programy takie jak Eagle czy Protel. Jedynie GerbMagic otwiera te pliki, ale użytkownik napotyka problemy z konwersją i drukowaniem. Inni uczestnicy dyskusji sugerują użycie programów Protel 99 SE lub Traxmaker 2000 do otwierania plików .pcb, a także konwersję plików Gerbera do PDF. Użytkownik prosi o pomoc w otwarciu pliku i zapisaniu go w odpowiednim formacie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA