Mam duży problem z Avilą . Pewnego dnia podczas ładowania telefonu na chwilkę został wyłączony prąd . Gdy chciałam wziąć telefon z ładowarki okazało się że jest wyłączony . Telefon po pewnym czasie włączył się i co chwilę gasł aż w końcu przestał reagować na cokolwiek . Telefon oddany do serwisu wrócił z notatka ' ingerencja cieczy ' choć nigdy ani zalany ani na wilgoć narażony nie był . Postanowiłam sprawdzić go z baterią innego telefonu i o dziwo działał więc kupiłam nową baterie . Telefon włączył się , działał jednak widać było , że nie tak jak trzeba . W ogóle nie chciał łączyć się z żadnym komputerem , ani przez PC studio ani samo USB . Komputer go po prostu nie wykrywal . Gdy bateria się rozładowała po podłączeniu ładowarki telefon widział ją jako USB i co chwila wyskakiwało okienko z wyborem sposobu przez który ma się łączyć . Po wyłączeniu telefonu i próby podłączenia ładowarki co chwilą zaczyna się restartować i na zmianę włączać i ładowac co żadnych efektów nie przynosi . Po prostu wariuje . Mimo całkowitego wyciszenia i wszystkich ustawień dźwięki działają . Chciałam wgrać nowy soft niestety nie łączy się on z komputerem i nie mam żadnej możliwości . Ma ktoś jakieś rady jak go postawić ? Chciałabym zaradzić temu jakoś sama niestety nie mam obecnie pieniędzy na naprawę . Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc . Z góry dziękuję .