Już próbowałem wpisywać ale jakoś mi to nie wychodzi, nie znam angielskiego i ciort wie gdzie co klikać a tłumaczyć każde słowo to się mija z celem. Już straciłem dwa dni i nic nie znalazłem odpowiedniego, wolę dać punkty i mieć to z głowy...
Drugi problem to, nie wiem jak to jest ale czy po dodaniu karty CompactFlash dysk systemowy "C" powinien się zwiększyć?. Bo wsadziłem kartę 8Gb a on dalej ma 512Mb i nie mogę zainstalować programu Autocom CDP który musi być instalowany na dysku z systemem bo do jego działania potrzebny jest net framework 3.5.
Odnośnie pierwszego, zapewne potrzebna jest aplikacja do "hot key", być może przypasuje jakaś ze starszych modeli lub z innych urządzeń tego typu.
Odnośnie dysku - niestety podłączenia pamięci flash nie zwiększa rozmiaru partycji/dysku "C".
Jeśli koniecznie chcesz odzyskać miejsce na dysku "C", to możesz usunąć z systemu zbędne aplikacje, lub instalować wszystko co możliwe na dysku Flash.
Można też przenieść lub całkowicie wyłączyć plik wymiany.
✨ Użytkownik poszukuje sterowników do tabletu Xybernaut działającego na systemie Windows XP. W odpowiedziach sugerowane są metody wyszukiwania sterowników poprzez identyfikatory sprzętu w Google. Użytkownik napotyka trudności w znalezieniu odpowiednich plików, a także ma problemy z przestrzenią na dysku systemowym po dodaniu karty CompactFlash. Wskazówki dotyczące regulacji jasności matrycy sugerują, że może być to związane z brakiem informacji o stanie baterii lub aplikacją do "hot key". Użytkownik jest również informowany, że dodanie pamięci flash nie zwiększa rozmiaru partycji dysku "C". Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.