logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować sterownik WiFi na Asus K50IJ z Windows XP SP2?

semen554 30 Paź 2011 00:23 3982 5
REKLAMA
  • #1 10079835
    semen554
    Poziom 2  
    Witam mam problem mam laptopa Asus K50IJ jak go kupilem mial w sobie system windows 7 ale dzis robilem formata i zmienilem system na windows xp sp2 a plyta ze sterownikami ktora dostalem do laptopa jest na win 7.
    Glowie problem tkwi w tym ze niby do tego laptopa sa sterowniki pod windows xp ale nie dziala mi sterownik do wifi czytalem pelno for na ten temat i nic nooo naprawde probowalem chyba wszystkiego :/ wchodzilem na strone asusa pobieralem sterowniki i nic nadal nic. nie potrafie wlaczyc tego wifi,prosze was o pomoc i z gory dziekuje. [/s]
  • REKLAMA
  • #2 10079842
    Kasek21
    Poziom 43  
    Ocena: 3549
    Znaczy sterowniki się instalują poprawnie a WiFi nie działa?
    Jak wygląda sytuacja w Menadżerze urządzeń?

Zainstaluj SP3.
  • REKLAMA
  • #3 10079901
    semen554
    Poziom 2  
    Tak instalacja dobiega konca uruchamiam ponownie laptopa i nic :/ i sytuacja menadzerze urzadzen wyglada tak:
    jest ikonka pytajniku - inne urzadzenia a w tym Kontroler sieci ikonka "wykrzyknik na pytajniku" nastepnie PCI Device i nieznane urzadzenie i w tych wszystkich ta sama ikonka :/ (tak wiem screen bylo by latwie zalaczyc tylko teraz korzystam z takiego internetu ze ledwo sie na formu loguje dlatego tez prosze o wyrozumialosc)

a co do SP3 to skad go moge pobrac i czy on sam zainstaluje sterowniki wifi ? w jaki sposob moze on pomoc?

Dodano po 42 [minuty]:

zainstalowalem dodatek SP3 i nic nadal zadnego postepu :/
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 10081228
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4893
    Opisz dokładniej, bo z twojego opisu nie wiadomo co nie działa, co masz, a co nie zainstalowane.
    Jeśli jakieś sterowniki są niezainstalowane, to jakie?
    Uruchom też usługę zerowej konfiguracji WIFI.
REKLAMA