logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

WEBASTO jakie i jak je założyć HYUNDAI SONATA 07R.

wichura 79 05 Lis 2011 19:08 1975 6
REKLAMA
  • #1 10105167
    wichura 79
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Właśnbie kupiłem samochód HYUNDAI SONATA 2007 i jak w temacie chciałby założyć w nim webasto niestety producent nie przewidział takiej możliwości :) piszę więc tutaj może znadzie się ktoś kto powie co mam kupić na allegro i jak to zmontować tak żeby działało najlepiej na pilota i żeby z samochodu nie zrobiło pochodni :)z góry dziękuję za zainteresowanie i jakieś rady

wiem że jest potrzebne miejsce na to pudełko i jest takowe pod akumulatorem
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 10123095
    wichura 79
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Miał bym jeszcze jedną prośbę jeżeli to nie sprawi problemu, to jak by mi ktoś napisał jakie urządzenia są potrzebne do złożenia kompletu (webasto) tak żebym wiedział co napisać w allegro i żeby się wszystko znalazło :) nie znam się na tym temu proszę o pomoc ;)
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zakupił samochód HYUNDAI SONATA 2007 i poszukuje informacji na temat instalacji systemu Webasto, mimo że producent nie przewidział takiej opcji. Prosi o wskazówki dotyczące zakupu odpowiednich komponentów na Allegro oraz instrukcje montażu, aby system działał zdalnie i nie stwarzał zagrożenia pożarowego. W odpowiedziach zamieszczono link do instrukcji oraz pytania o niezbędne urządzenia, takie jak sterowniki, a także potwierdzono, że model to SONATA 2.0 CRDI 140 KM.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA