dziekuje za podpowiedz. wydaje mi sie, ze strzele sobie te stx fx- 300 diy. tylko teraz kolejne pytanie: ten pioneer a501r poradzi sobie z tymi kolumnami??
Proszę ucywilizować post.
3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
(dj-MatyAS)
Dodano po 1 [godziny] 8 [minuty]:
Dziękuję za podpowiedź. Jeśli zrobię kopie STX FX-300, czy wzmacniacz PIONEER A501R będzie w stanie je napędzić?
A gdzie są wielkie litery na początkach zdań?
(dj-MatyAS)
Dodano po 2 [godziny] 22 [minuty]:
Przepraszam za wyrażenie, ale moderator jest chyba człowiekiem, który lubi sie doczepić. We wcześniejszej wypowiedzi sa użyte znaki interpunkcyjne i litery słownika polskiego, takie jak "Ż", "Ć". Czuje się urażony przez takie "czepianie się", gdyż kończyłem studia z wyróżnieniem i znaki poprawnej polszczyzny są mi jak najbardziej znane. Dziękuje za podpowiedzi na tym forum. Serdecznie pozdrawiam osoby, które potrafiły doradzić, wypadałoby także pana moderatora, ale z tej opcji niestety nie skorzystam. Przez jego nie uprzejmość jestem zmuszony zmienić forum.
Moderowany przez dj-MatyAS:
Pozostaje mi jedynie współczuć Koledze, że mimo skończonych z wyróżnieniem nauk wyższych, nadal woli ubolewać nad swoim losem, zamiast zapoznać się (wreszcie!) z Regulaminem Forum.
3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.
3.1.9. (4, 10.8, 10.4) Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Ponieważ prośby nie odnoszą skutku - jestem zmuszony, do przyznania Koledze miesiąca na zapoznanie się ze wspomnianym wyżej Regulaminem.
Urlop miesięczny od Forum.