Zamierzam wymienić łączniki stabilizatora w Hondzie CR-V i zastanawiam się jakiej firmy założyć. Poprzednio wymieniłem na ogólnie polecany 555 ale delikatnie mówiąc jego trwałość nie rzuciła mnie na kolana - terkotanie na drobnych nierównościach wróciło po kilku miesiącach.
Przyczyną jest "upierniczenie się" dwóch z czterech dziwnych "pypciów" na obudowie sworznia:
To nie jest droga część ale terkotanie jest upierdliwe a ja nie mam czasu szwendać się co pół roku po warsztatach. Znalazłem też opinie o tym, że akurat 555 w łącznikach stabilizatorów nie jest rewelacyjna.
Zastanawiam się nad Nipparts, CTR lub TRW.
Jakie są Wasze doświadczenia?
(Szukałem czegoś na ten temat na elektrodzie ale nie znalazłem a ostatnie tematy - co kupić są z 2010).
Przyczyną jest "upierniczenie się" dwóch z czterech dziwnych "pypciów" na obudowie sworznia:
To nie jest droga część ale terkotanie jest upierdliwe a ja nie mam czasu szwendać się co pół roku po warsztatach. Znalazłem też opinie o tym, że akurat 555 w łącznikach stabilizatorów nie jest rewelacyjna.
Zastanawiam się nad Nipparts, CTR lub TRW.
Jakie są Wasze doświadczenia?
(Szukałem czegoś na ten temat na elektrodzie ale nie znalazłem a ostatnie tematy - co kupić są z 2010).