logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

IE i Win98. Na niektórych stronach pojawia się błąd.

Stechnij 10 Gru 2004 23:00 1215 5
REKLAMA
  • #1 1050862
    Stechnij
    Poziom 12  
    Mam problem z przegladarka internet explorer. Posiadam win98 oraz ie pochodzaca z wn98. Problem polega na tym ze podczas uruchamiania niektorych stron pojawia sie blad. Na poczatku strona laduje sie i gdy dochodzi do konca wyskakuje blad. Sprawdzalem czy nie ma wirusow i okazalo sie ze pare bylo i zostaly usuniete. ale to nie pomoglo. Wiec zrobilem format calego dysku i myslalem ze bedzie dobrze. Mylilem sie. Po sformatowaniu dysku jest to samo. w zalocznkiu daje plik w ktorym jest przedstawiona tresc bledu. POMOCY!!!!!!!!!
    Załączniki:
    • Nowy Dokument tekstowy (2).txt (507 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 1050904
    amator
    Poziom 22  
    Ocena: 37
    Spróbuj zainstalować aktualizację. Miałem podobny problem, aktualizacja do wersji 6.0 z SP1 rozwiązała problem.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 1057709
    Stechnij
    Poziom 12  
    Juz to robilem. I nie pomoglo
  • REKLAMA
  • #4 1061817
    uzizagan
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    To zainstaluj Operę/Firefox'a, pomoże. ;-)

Są fajniejsze, bezpieczniejsze i _poprawnie_ wyświetlają strony www. :-)
  • REKLAMA
  • #5 1066318
    Stechnij
    Poziom 12  
    mam zainstalowana opere. ale tez mam problemy z gg. Uruchamia mi sie ale kiedy wybieram osobe z ktora chcem rozmawiac to wyskakuje komunikat o bledzie. ja juz nie wiem co mosze byc nie tak. jesli ktos wie o o chodzi to niech poda mi jakies wskazowki jak to naprawic
  • #6 1066372
    LtLog
    Poziom 30  
    Ocena: 39
    Skoro nie tylko z IE są problemy może spróbuj tego:

http://sp.up.pl/

być może choć po części rozwiąże to Twoje problemy.

Pozdrawiam Lt.
REKLAMA