logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Diora ws354 - migające diody i brak dźwięku na wyjściu Tuner

Vacker 10 Gru 2004 23:38 1293 3
REKLAMA
  • #1 1051004
    Vacker
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Mam Diora ws354 i jak ona ma na przednim panelu 2 żedu diód co migają w rytmie muzyki, i jeden żąd mi tylko chodzi a w obu głośnikach słychac muzyke ale to jest tylko na wyjściu CD a na wyjściu Tape oba żędy migają a jeszcze na wyjściu Tuner to nic niesłychać z głośników ??
    ____
    Temat poprawilem.
    tom
  • REKLAMA
  • #2 1051102
    janek11389
    Poziom 42  
    Ocena: 239
    Witam! Z tego, co opisujesz, to wydaje mi się ze problem leży w izostatach, na schemacie, każde te wejście jest załączane przez wyłącznik, otwórz ten wzmacniacz i spróbuj dane wejście zewrzeć ten izostat, albo je przemierz.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1051118
    Vacker
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    janek11389 napisał:
    Witam! Z tego, co opisujesz, to wydaje mi się ze problem leży w izostatach, na schemacie, każde te wejście jest załączane przez wyłącznik, otwórz ten wzmacniacz i spróbuj dane wejście zewrzeć ten izostat, albo je przemierz.
    Pozdrawiam

Ale gdzie to jest i jak to wugląda ??
  • #4 1051496
    janek11389
    Poziom 42  
    Ocena: 239
    Witam! Doceniam twoje szczere chęci, ale nie wiem czy to tylko wystarczy, no, ale spróbujmy! Izostaty, to są te przełączniki, pod którymi pisze, magnetofon, radio, gramofon itd. Musisz się dostać do nich od środka i przemierzyć, za zwyczaj nie kontaktują.
    Pozdrawiam
REKLAMA