logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki internet mobilny LTE/5G do 60 zł na wieś – który operator bez limitu transferu?

zlk012 26 Gru 2011 23:21 3332 4
REKLAMA
  • #1 10307207
    zlk012
    Poziom 2  
    Witam. Mam prośbe do was, kończy mi się umowa na internet (orange) i chciałbym zmienić dostawcę ponieważ nie jestem zadowolony z orange. Moje pytanie brzmi, jaki internet byłby dla mnie najlepszy do kwoty 60zł. Internet ten musi być niestety mobilny ze względu na to iż mieszkam na wsi. Chodzi o to żeby był w miarę szybki, i żeby połączenia nie zrywało co chwile. Najlepiej byłoby gdyby był bez ograniczeń transferu. Jak juz wcześniej wspomniałem musi to być mobilny więc kablówka odpada. Proszę o szybką odpowiedź ;D
    PS jeżeli było coś takiego to sory, jestem nowy i jeszcze nie ogarnąłem całego 4-um ;D
  • REKLAMA
  • #2 10307268
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 10308733
    zlk012
    Poziom 2  
    Nie tylko ze względu na zrywanie połączenia ale prędkość internetu też jest żałosna. A co do zasięgu to owszem muszę sprawdzić ale nie wiem jaką siecią sie zainteresować...(która oferta najepsza) Może ktoś miał lub ma podobny problem prosze o rade :D
  • REKLAMA
  • #5 10316722
    santiraf
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mówisz o internecie mobilnym a dla takowego na wsi jest dostęp do 2g dla każdego operatora - nie stawia się nadajnika 3g w takim miejscu ponieważ się nie opłaca - 3g większa prędkość ale mniejszy zasięg. Bez względu na operatora będziesz miał w 2g jakieś 30-100 kbps. Mówisz, że Orange się nie sprawdziło z internetem mobilnym i kłócić się nie będę :) ale sprawdź czy oferują w Twojej miejscowości internet CDMA. (Orange Freedom PRO). Limit będzie w każdej ofercie nie po kablu. Jeśli dużo ściągasz spytaj o opcje wielkości limitu w zależności od kwoty abonamentu i również usługę "Szczęśliwe godziny".

Zasięg sprawdź tu:
    Zasięg Orange
    ewentualnie napisz mi wiadomość w jakiej miejscowości to sprawdzę na innej mapce :)
REKLAMA