Witam. Może stąd temat nie wyląduje w koszu... Wiem że ten temat już był ale niestety jest zablokowany i nie mogę się w nim podpiąć. Problem jak w temacie. Sprawa wygląda tak - chcę do wieży podłączyć 4 głośniki ponieważ nie mam do niej oryginalnych. Jak podłączę głośniki pod wyjście niskich tonów - cisza. Jak podłączę pod wyjście wysokich tonów - grają. jak podłączę "+" do wyjścia z niskich tonów i "-" do wyjścia z wysokich tonów - grają. Z tego co gdzieś czytałem to w tej konstrukcji niby zwrotnica jest w wieży nie w kolumnie. Może to ma jakiś wpływ?? Może te głośniki są właśnie jakoś w kolumnie połączone?? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
PS. Instrukcję obsługi już pobrałem - jednak byłbym wdzięczny gdyby ktoś miał ją w j. polskim gdyż angielski znam dość średnio.
PS 2. Ktoś napisał że muszą być oryginalne głośniki - nie da się jakoś tego obejść??
PS 3. Jeśli znów zamieściłem źle wątek to przepraszam ale gubię się jeszcze trochę na tym forum gdyż jestem tu nowy... I prosiłbym o nie przenoszenie tematu do kosza... Chciałem go zamieścić w dziale "Piaskownica" ale go nie znalazłem.
PS. Instrukcję obsługi już pobrałem - jednak byłbym wdzięczny gdyby ktoś miał ją w j. polskim gdyż angielski znam dość średnio.
PS 2. Ktoś napisał że muszą być oryginalne głośniki - nie da się jakoś tego obejść??
PS 3. Jeśli znów zamieściłem źle wątek to przepraszam ale gubię się jeszcze trochę na tym forum gdyż jestem tu nowy... I prosiłbym o nie przenoszenie tematu do kosza... Chciałem go zamieścić w dziale "Piaskownica" ale go nie znalazłem.