logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kod do radia w Citroenie Saxo po odłączeniu akumulatora?

marcinekmm 17 Gru 2004 08:25 2812 6
REKLAMA
  • #1 1066856
    marcinekmm
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    ..w citroenie Saxo?? Kod oczywiście posiadam. Podczas ostatniej wizyty w serwisie zdejmowali klemy z akumulatora, a problem z radiem wyszedł na drugi dzień. Instrukcję gdzieś posiałem, ale kod mam (samochód mam od nowości). Może ktoś pomoże (bo już chyba wszystkiego próbowałem.. :).
  • REKLAMA
  • #2 1067081
    stolarik
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Jake to jest radijko? TYP.
  • REKLAMA
  • #3 1067106
    ankuch
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 91
    marcinekmm :arrow:
    Proszę o usunięcie z tytułu tematu słowa "Pomocy!!!" i zaznajomienie się z regulaminem.
    Aby to uczynić, należy w pierwszym poście wcisnąć przycisk:
    Jak wpisać kod do radia w Citroenie Saxo po odłączeniu akumulatora?
    i wyedytować tytuł tematu. W przeciwnym razie będzie ostrzeżenie.
  • REKLAMA
  • #4 1067191
    marcinekmm
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    radio jest oryginalne... marki citroen :)
  • #5 1067426
    lziental
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    mósisz wcisnąć odpowiedni klawisz inicjujący wpisywanie kodu np. U, BAND, ATS
  • #6 1067437
    slowmot
    Poziom 19  
    Ocena: 40
    W ten sposób nikt ci nie pomoże......musisz podać model radia,lub przynajmniej go opisać.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W Citroenie Saxo po odłączeniu akumulatora radio wymaga ponownego wpisania kodu zabezpieczającego. Posiadanie kodu jest konieczne, jednak aby go wprowadzić, należy najpierw zainicjować tryb wpisywania kodu poprzez naciśnięcie odpowiedniego przycisku na radiu, np. U, BAND lub ATS, w zależności od modelu urządzenia. W przypadku oryginalnego radia Citroena konieczne jest podanie dokładnego modelu lub przynajmniej jego opisu, aby udzielić precyzyjnej instrukcji. Brak instrukcji obsługi można zastąpić znalezieniem informacji w sieci, np. na stronach poświęconych kodom zabezpieczeń do radioodbiorników samochodowych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA