logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Serwer FTP. Program FTP Commander. Przeniesienie pliku.

Krystek17 17 Gru 2004 23:08 2523 4
REKLAMA
  • #1 1068817
    Krystek17
    Poziom 11  
    Jak programem FTP Commander mam przenieść plik html z dysku na stronę www??? :cry:

Załącznik skasowano (plik cftpsetup.exe).

Ostrzeżenie #1
    Zamieszczanie plików ogólnie dostępnych w internecie, np http://www.internet-soft.com/DEMO/cftpsetup.exe
    LEM
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1069444
    Krystek17
    Poziom 11  
    Na www.krystekg.konin.lm.pl
    A to do ściągnięcia to FTP Commander
  • REKLAMA
  • #4 1069865
    LEM
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 20
    Krystek17 napisał:
    Na www.krystekg.konin.lm.pl
    A to do ściągnięcia to FTP Commander

Za to, co "do ściągnięcia", otrzymałeś ostrzeżenie.

pod adresem ,który podałes (www.krystekg.konin.lm.pl) jest napisane:
    Cytat:
    Jeśli to Twoje konto i nie wiesz jak umieścić stronę zajrzyj tu: www.konin.lm.pl/pomoc/

Po kliknięciu na w/w link można przeczytać

Cytat:
    P: Jak umieścić gotową stronę WWW na serwerze www.konin.lm.pl?

O: Należy wykorzystać dowolny program do przesyłania plików poprzez FTP W ustawianiach jako serwer: ftp.konin.lm.pl konto: swój login na serwerze www.konin.lm.pl (login@konin.lm.pl) hasło: hasło do skrzynki pocztowej.

Więc w tym momencie nie bardzo jestem w stanie zrozumieć sens zakładania tutaj tego tematu i jedynym wytłumaczeniem jakie mi przychodzi do głowy, to chęć nabicia punktów (załączanie plików i pisanie postów na temat, który jest banalny i wymaga odrobine wysiłku oraz myślenia).

P.S.
    Jeśli chodzi o obsługe programu FTP Commander to jest ona banalna i intuicyjna. Klikamy na ikone "Connect" wpisujemy parametry serwera i klikamy na przycisk "save". Po chwili jesteśmy połaczeni z serwere, ftp i w jednym panelu widzimy lokalną maszyne a w drugim zdalną maszyne. Wybieramy odpowiednie katalogi i pliki w jednym panelu i w drugim i wciskamy odpowiednią strzałke w zależności w którą strone chcemy przesyłac plik lub całe katalogi. Ot i cała filozofia ....
  • #5 1074896
    Krystek17
    Poziom 11  
    Zamieniłem to na język polski. Connect to połącz, później rozłącz i zatrzymaj. Kiedy połączyłem się ze serwerem to mogę kliknąć tylko połącz i zatrzymaj(rozłącz nie mogę). Przenieść pliku na ten serwer chyba nie mogę. Ja pierwszy raz zakładam stronę WWW .
REKLAMA