logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie zestawu głośnomówiącego do usb (ipod mp3) radia w samochodzie.

krisb10 21 Sty 2012 18:57 1266 2
REKLAMA
  • #1 10429023
    krisb10
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Witam
    Nie znalazłem podobnego wątku, więc się pytam.
    Nowe auto Kia. Wersja radia bez bluetooth. Radio posiada USB do odtwarzania mp3, podłączenia ipoda itp.
    Radio jest zintegrowane z konsolą więc wymiana nie wchodzi w grę. Czy jest możliwe dokupienie jakiegoś interfejsu bluetooth ->usb aby można było prowadzić rozmowę jak standardowym radiu z wbudowanym usb,
    Takie interfejsy oferuje jvc ale nie wiem czy są dedykowane.

3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. Do poprawy - inaczej pójdzie do kosza. [damiancz]

Moderowany przez damiancz:

3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora. 18 IX 2012 kosz.

• REKLAMA
  • #2 10431013
    Ireneo
    Poziom 42  
    Ocena: 2475
    Po co interfejs usb?Kupujesz zestaw bluetooth podłączasz pod zasilanie i jak w radiu nie masz mute,pod głośniki przez przekaźniki,i cieszysz się rozmową.
  • #3 11321943
    slaw1505
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Ireneo napisał:
    Po co interfejs usb?Kupujesz zestaw bluetooth podłączasz pod zasilanie i jak w radiu nie masz mute,pod głośniki przez przekaźniki,i cieszysz się rozmową.

A próbował ktoś może podpiąć słuchawkę bluetooth do fabrycznego radia? Mam przejściówkę na kostkę ISO ale nie wiem jak można to podpiąć.
REKLAMA