logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z Geforce2 MX 400 64MB(wiesza się na grach)

Piotr Grzyśka 21 Gru 2004 13:37 1376 5
REKLAMA
  • #1 1077247
    Piotr Grzyśka
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Witam
    Mam pewnien problem z ta kartą(karta posiada tylko radiator), tzn karta wiesza się na grach(po jakiś 5-10 minutach), na filmach działa dobrze.
    Czy jest to możliwe że ta karta się przegrzewa(bo radiator jest gorący)??
    I czy ewentulane zamontoanie coolera coś zmieni??
    Komputer w którym zainstalowano karte ma następującą konfiguracje:
    Płyta: ECS P4VXASD2+
    Procesor: Intel Celeron 1,7 Ghz
    Pamiec: SDRAM 133 256MB
    Karta: Geforce 2 MX400 64MB(PV-T07G-CR V4.0)
    System: Windows XP
  • REKLAMA
  • #2 1077602
    Kret88
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    czy kom wiesza sie na wszystkich grach????Czy tylko na bardziej wymagajacych??Sprobuj dac mu coolera,niesa drogie i wtedy zobaczysz czy sie cos zmieni
  • REKLAMA
  • #3 1077608
    Bicus
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    mam taka sama karte i podobnego kompa i nie ma problemow. ma tylko radiator to znaczy ze nie ma wiatraczka? jesli tak to to jest przyczyna! i uwazaj zebys jej nie zjaral!!! jak chcesz moge Ci sprzedac taki witrak za grosze. jakby co to pisz na pw pzdr
  • REKLAMA
  • #4 1077610
    rtvom
    Poziom 19  
    Ocena: 12
    Zazwyczaj jezeli, wiesza sie komp to glownie porzez karte grafiki,gdyz sa slabo chlodzone, w obecnej fazie jak sie juz tak dzieje to proces jest niedwracalny i chyba dodatkowe chlodzenia nie przyniosa rezultatu, ale mozesz sprobowac, w przyszlosci nalezy pamietac mimo wszystko o chlodzeniu jakiejkolwiek karty dodatkowym witrakiem i czesto go konserwowac.
  • REKLAMA
  • #5 1077623
    Bicus
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    ale chodzi o to ze on - z tego co wyczytalem nie ma wogole chlodzenia oprocz radiatora ja mam to ito i jest spoko pzdr

Bicuś
  • #6 1077639
    Piotr Grzyśka
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Dzieki za odpowiedzi. Karta nigdy nie miała coolera(kupiona z samym radiatorem).
REKLAMA