logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Geforce 2 MX400 64 bit - niestabilność, przegrzewanie i pionowe paski

Karmelek 06 Lip 2007 15:51 1417 3
REKLAMA
  • #1 4055800
    Karmelek
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam.
    Mam problem z kartą graficzną.
    Mianowicie po podłączeniu do komputera i podpięciu monitora czasami załapie i chodzi dobrze.
    Jak sie ja dobrze dociśnie do styków.
    Czasami wyskakują pionowe niebieskie paski, jeżeli już kartę włoży sie dobrze i wszystko jest ok to po około 15 minutach resetuje sie komputer.
    Jeśli dotknę radiatorów to są gorące, czy ta usterka jest do zrobienia?
    Czy karta nadaje się tylko do kosza?
    PS.
    Założyłem nową kartę i jest dobrze, ale na starej mi zależy bo przydałaby sie jeszcze.
    Moderowany przez TONI_2003:

Sugeruję poprawienie treści postu jak i jego gramatyki po napisaniu następnej odpowiedzi w temacie.
    Stosowne poprawki w tym już wykonałem, ale nie należy to do moich obowiązków.
    Stosowanie slangu itd....

• REKLAMA
  • #2 4057060
    pwjot
    Poziom 18  
    Ocena: 5
    Niestety te karty bez wiatraczków przegrzewały się. Do kilku założyłem wiatraczki (złącza 12V zwykle są) i karty działają mimo tego, że przegrzane (bez wiatraczka) głupieją. Ale taka karta ile jest warta?
  • REKLAMA
  • #3 4058190
    Karmelek
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    no w sumie nie duzo ale zawsze ten wydatek nowej karty mozna zaoszczedzic i kupic cos innego. no nic moze znajde jakies wiatraczki na allegro i dopasuje.
  • #4 4058790
    tzok
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6540
    Hmmm... kupiłem taką kartę za 15zł, mniej więcej tyle Ci wyjdzie wiatraczek z radiatorem, a nie ma gwarancji, że to pomoże.
REKLAMA