logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PHILIPS CD. Co jakiś czas odtwarzanie zatrzymuje się na ułamek sekundy.

Dariusz 23 Gru 2004 11:53 1764 4
REKLAMA
  • #1 1081534
    Dariusz
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam!!
    Mam następujący problem z wieżą PHILIPS FW-C58.

Co jakiś czas (ok 1 min) odtwarzanie zatrzymiuje się na ułamek sekundy a czasem na dłużej i dalej leci od momentu, w którym sie zatrzymał. Czego może być to wina ?? Laser wyczyściłem, zębatki i prowadnice lasera dokładnie wyczyściłem i przesmarowałem. Efekt jest nadal ten sam. Czego to może wina ?? Czy może to być laser ?? Jeżeli nie, to co jeszcze ewentualnie. Bo szkoda byłoby mi wydać 100zł na laser i mieć ten sam efekt. Dodam tylko, że laser odczytuje płytki bez żadnego problemu, nawet RW !!!

Bardzo prosze o pomoc.

Pozdrawiam!!!
  • REKLAMA
  • #2 1081821
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    mimo wszytko stawiał bym na laser wysępuje on jako VAM1202 lub CDM12.1 czyli z silinikami
  • REKLAMA
  • #3 1083290
    krzychz
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    A może połączenia elastyczne (ruchome) pomiędzy płytką lasera a pozostałymi układami?
  • REKLAMA
  • #4 1098999
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    Krzychz nie wykluczone dariuszu żyjesz daj znać w czym tkwił problem umieramy z ciekawości chcemy wiedzieć jeszcze w tym starym roku
  • #5 19768158
    piotrass1
    Poziom 2  
    Temat prehistoryczny ale ktoś może napisać jaki była przyczyna bo mam taki sam problem.
REKLAMA