Witam Panowie
Sprawa wygląda następująco stałem się posiadaczem Altus V600 eksportowa wersja (wsh-205) i tu jest pies pogrzebany gdyż schemat jest inny na końcówce tzn. w Altusie jest 1 płytka ,a w wsh-205 są 2 oddzielne po jednej na kanał.
Moje pytania są następujące:
Na jakie kondensatory wymienić fabryczne ELWA 4700uF/40V (25/070/21) ? dodam iż posiada on 4 nóżki
Czy posiada ktoś spis części potrzebnych do wymiany w całym układzie widocznym na zdjęciu.
Zauważyłem iż brakuje następujących elementów:
C526 , C525 (na obu kanałach)
Gdyby ktoś posiadał ALTUS V600 i byłby skłonny podać parametry owych części byłbym wdzięczny.
Chętnie zlecę naprawę tego elementu.
Wymiana wszystkich podzespołów (obecne do kosza).
Schemat który posiadam do WSH-205 do ALTUS V600 brak :/
Sprawa wygląda następująco stałem się posiadaczem Altus V600 eksportowa wersja (wsh-205) i tu jest pies pogrzebany gdyż schemat jest inny na końcówce tzn. w Altusie jest 1 płytka ,a w wsh-205 są 2 oddzielne po jednej na kanał.
Moje pytania są następujące:
Na jakie kondensatory wymienić fabryczne ELWA 4700uF/40V (25/070/21) ? dodam iż posiada on 4 nóżki
Czy posiada ktoś spis części potrzebnych do wymiany w całym układzie widocznym na zdjęciu.
Zauważyłem iż brakuje następujących elementów:
C526 , C525 (na obu kanałach)
Gdyby ktoś posiadał ALTUS V600 i byłby skłonny podać parametry owych części byłbym wdzięczny.
Chętnie zlecę naprawę tego elementu.
Wymiana wszystkich podzespołów (obecne do kosza).
Schemat który posiadam do WSH-205 do ALTUS V600 brak :/