logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

jak ominąć pilota do głośników creativa inspire 5.1 5100

susziks 04 Mar 2012 21:13 780 0
REKLAMA
  • #1 10634424
    susziks
    Poziom 1  
    witam mam problem tego typu że dostałem głośniki creative 5.1 i brakuje pilota ale kabel mam co wychodzi z subwoofera ale jest obcięty i jest 7 kabelków 2czarne,1żółty,1biały,1czerwony,1niebieski,1zielony i powiedziano mi że podłączyć mam po słuchawki w laptopie i w tej w wtyczce od słuchawek wychodzą 2 kabelki biały i zielony jeżeli jest to możliwe to proszę o pomoc bo ja wogóle się na tym nie znam!!!z góry dziękuję!!!
    Moderowany przez Grzegorz Markowski:

3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
    3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
    GM

• REKLAMA
REKLAMA