NIE OBRACA SIĘ DOLNE RAMIĘ ROZPYLAJACE WODE - podejrzewam za słabe cisnienie w dolnym przewodzie prowadzącym do ramienia rozpylającego albo całkowity brak wody na tym ramieniu. Chodzi o to , ze nie wiem co może byc tego przyczyną, bo BARDZO dokładnie sprawdziłam i przeczyściłam ramię oraz wlot - nic nie jest zatkane ani zablokowane.
Być moze jest w którymś miejscu zatkany przewód albo coś innego - nie znam się dokładnie więc mogę tylko podejrzewać- Dodam jeszcze ze górne i srodkowe śmigła sie obracaja i tryskaja woda dośc mocno - problem występuje tylko na dolnym ramieniu < śmigle >
Pompa myjąca wymieniona na nową -
Proszę nie używać pogrubień bez wyraźnej potrzeby, oraz dużych liter w całych słowach i zdaniach.
Pogrubienie usunąłem.
ankuch.
Być moze jest w którymś miejscu zatkany przewód albo coś innego - nie znam się dokładnie więc mogę tylko podejrzewać- Dodam jeszcze ze górne i srodkowe śmigła sie obracaja i tryskaja woda dośc mocno - problem występuje tylko na dolnym ramieniu < śmigle >
Pompa myjąca wymieniona na nową -
Proszę nie używać pogrubień bez wyraźnej potrzeby, oraz dużych liter w całych słowach i zdaniach.
Pogrubienie usunąłem.
ankuch.