logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć sterowniki do ATI 3D RAGE IIC PCI?

olekolek5 29 Mar 2012 06:29 1366 4
REKLAMA
  • #1 10731574
    olekolek5
    Poziom 9  
    witam ponownie

potrzebne mi są sterowniki do starej karty graficznej ponieważ tej którą posiadam na płycie głownej (jest ons nie przydatna)

Karta graficzna nazywa się---

---ATI Technolologies Inc. 3D RAGE IIC PCI---

(co prawda jest bardzo uboga ale nawet bez nowszych sterowników chodzi o niebo lepiej niż ta która jest na płycie głównej)

maw w/w sprawie prośbę , czy ktoś nie wie gdzie dokładnie mogę znależć sterowniki do powyższej karty graficznej?

za pomoc bedę bardzo wdzięczny

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10731633
    luki233
    Poziom 18  
    Ocena: 1
    Nie podałeś pod jaki system sterowników potrzebujesz.

Dla win 98/Me : Link

Jeśli chodzi o XP, czy on nie ma przypadkiem tych sterowników w "sobie" ?
  • REKLAMA
  • #4 10735468
    olekolek5
    Poziom 9  
    witaj
    tak mam xpka ale wersje mini ok.700mb. Bardzo przydatny i funkcjonalny, sterownik jakiś jest ale chodzi okropnie , jak sprawdzałem na innym kompie to śmigała o niebo lepiej niż na moim. A ja mam kompa czystego bez virów i tym podobnych bo co 2,3 tygodnie robię format i instal xp ponieważ instalacja tego xpeka to góra 15minut.
    Mam nadzieje że jest jakiś nowszy sterownik do tej karty i właśnie jestem w trakcie poszukiwań.
    Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie
  • #5 10736489
    kelus
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    olekolek5 napisał:
    witaj
    tak mam xpka ale wersje mini ok.700mb. Bardzo przydatny i funkcjonalny, sterownik jakiś jest ale chodzi okropnie , jak sprawdzałem na innym kompie to śmigała o niebo lepiej niż na moim. A ja mam kompa czystego bez virów i tym podobnych bo co 2,3 tygodnie robię format i instal xp ponieważ instalacja tego xpeka to góra 15minut.
    Mam nadzieje że jest jakiś nowszy sterownik do tej karty i właśnie jestem w trakcie poszukiwań.
    Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie

Może sprawdź czy masz wszystkie sterowniki poinstalowane - w szczególności te od płyty głównej i w jakim stanie jest twój dysk twardy - też potrafi spowolnić całego kompa.
REKLAMA