logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

IE 9 Otwiera puste strony po kliknięciu linka na stronie.

xrenjix 03 Kwi 2012 22:45 5139 4
REKLAMA
  • #1 10754401
    xrenjix
    Poziom 22  
    Ocena: 13
    Witam.
    Mój problem polega na tym iż przeglądarka IE-9 nie pracuje tak jak powinna . Mianowicie jak chce otworzyć znajdujący się na stronie odnośnik, w nowej karcie to owszem nowa karta się otwiera ale jest pusta strona się nie ładuje. Tak samo jest jak klikam na jakiś odnośnik i powinien się on otworzyć w nowej karcie, otwarta karta jest pusta.
    Szukałem rozwiązań w gogle ale nie natrafiłem na nic co by mi pomogło. Sprawa zaczęła się dzisiaj wcześniej wszystko było ok.
    Przeskanowałem komputer aktualnym programem antywirusowym, nie wykryto infekcji.
    Przeinstalowałem system, dale taka sama sytuacja.
    Czym to może być spowodowane?
    Mój system to WIN7 SP1 x64 plus wszystkie aktualizacje. Specyfikacja komputera chyba nie jest potrzebna bo to nie wygląda na problem sprzętowy. Antywirus to BitDefender Internet securyty 2012.

Proszę o pomoc bo do szewskiej pasji mnie to doprowadza.
    Zainstalowałem inną przeglądarkę Google Chrome na niej jest wszystko ok.

Teraz doszedłem, że dzieje się tak tylko w wersji 32bitowej, 64 bitowy odpowiednik nie ma takiego problemu.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 10756029
    jęndrula
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Patrzyłeś w =opcje internetowe=zakładka ogólne=karty=ustawienia.
  • #5 10759147
    xrenjix
    Poziom 22  
    Ocena: 13
    Witam, wszystkie zbiegi z tych wymienionych robiłem wcześniej niestety nie dały wymiernego rezultatu.
    Fakt to narzędzie do usuwania złośliwego oprogramowania znalazło jakieś dwa szkodniki, w sterownikach graficznych i je usunęło. Trzeba było ponownie je zainstalować. Ale problemu to nie rozwiązało.
    U mnie FF działa poprawnie, więc nasz problem trochę się różni.
    Teraz przeinstaluje system jeszcze raz, po każdorazowej instalacji czegokolwiek będę sprawdzał czy problem występuje.
    Wiele osób miało lub ma ten problem, niestety nigdzie nie znaleziono rozwiązania.
    Jak skończę dam znać o wynikach.

Przeinstalowałem system, problem się nie pojawił, wydaje mi się że był spowodowany złośliwym oprogramowaniem, które usuną program Microsoftu.

Zamykam.
REKLAMA