logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić nawigację Vordon 7 z FM i Bluetooth za 320 zł?

john69 12 Kwi 2012 23:26 14377 10
REKLAMA
  • #1 10788216
    john69
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Dzień dobry, witam szanownych forumowiczów.
    Znalazłem na allegro: "NAWIGACJA 7 " EUROPA VORDON WEJSCIE AV TRNSMITER FM 4GB BLUETOOTH"
    Proszę o radę czy warto wydać 320 zeta za to urządzenie, nadmieniam iż mam zamiar korzystać z niej poza granicami kraju i zależy mi na transmiterze FM
    Być może jest coś lepszego na rynku w podobnej cenie
    Będę wdzięczny za dobrą radę
  • REKLAMA
  • #2 10798121
    m_aniaa
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Sama mam tą nawigację i jestem bardzo zadowolona. Fajnie działa, jest łatwa w obsłudze i bardzo precyzyjna. No i ma bluetooth :) Transmiter FM działa bardzo dobrze.

Jak kupowałam tą nawigację parę miesięcy temu, to spędziłam chyba z tydzień na szukaniu najlepszego produktu na rynku. Wybrałam Vordona i jestem bardzo zadowolona :)

Z czystym sercem polecam- dobra jakość i niska cena.
  • REKLAMA
  • #4 10801165
    m_aniaa
    Poziom 10  
    To jest chyba ich mapa autorska, działa dobrze, nie narzekam :)
  • REKLAMA
  • #6 10803112
    m_aniaa
    Poziom 10  
    nie ma za co :) pisz jakbyś miał jeszcze jakieś pytania :)
  • REKLAMA
  • #7 11054974
    Sandinist
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    A możecie mi podpowiedzieć czy jest jakaś możliwość aktualizacji tej mapy autorskiej bądź jaka jest możliwość dogrania AutoMapy ? W założonym w zeszłym roku temacie kilka osób narzekało na kłopoty tego urządzenia z AM. Wiecie coś na ten temat na dzień dzisiejszy ?
  • #8 11100833
    per_lak
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    Też małem ten sam problem, dlatego trafiłem na to forum. Zadzwoniłem do serwisu i mi powiedzieli, że wystarczy odesłać do nich nawigację i oni wgrają aktualizację mapy.
  • #9 12294279
    szarys
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Kupiłem ostatnio tą nawigację , ekran 7". Działa OK ale problemem jest nasycenie kolorów. Próbowałem różnych ustawień i jasności ekranu, jednakże ekran jest ciągle rozmyty i wyblakły w dziennym świetle. W nocy OK. Jak to działa u Was?, Może jakieś rady?
  • #10 12635084
    merlyn1
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    szarys - czy to jest ta z ekranem HD ?
  • #11 12635162
    szarys
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Już nie pamiętam, oddałem i dostałem zwrot kasy, o dziwo łącznie z VAT, który jest pobierany przez UC. Cena netto była 219 zł

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy forum dzielą się opiniami na temat nawigacji Vordon 7 z funkcjami FM i Bluetooth, oferowanej za 320 zł. Większość z nich jest zadowolona z jakości urządzenia, podkreślając jego łatwość obsługi oraz precyzję działania. Transmiter FM działa dobrze, a mapa autorska również nie budzi większych zastrzeżeń. Pojawiają się jednak pytania dotyczące możliwości aktualizacji map oraz problemów z nasyceniem kolorów ekranu w dziennym świetle. Użytkownicy sugerują kontakt z serwisem w celu uzyskania aktualizacji mapy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA