logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy jest zainteresowanie programatorem dsPIC z PIC 18F1320 i oprogramowaniem?

krsytar 06 Sty 2005 23:55 1956 4
REKLAMA
  • #1 1116555
    krsytar
    Poziom 11  
    Ocena: 63
    Witam!
    Wlasnie koncze budowe programatora pic (program pod WIN i prostego dongla podlaczanego pod COM'a na pic 18f1320). Mozna zapisywac i zczytywac osobno kod, dane i konfiguracje oraz zapisac i odczytac wszystko razem, automatyczne rozpoznawanie typu dspica i td.
    Czy bedzie zainteresowanie? PIC'a z Hexem zaprogramowanym bede sprzedawal razem z programem na allegro, schemat jest bardzo prosty.
    Cena bedzie bardzo przystepna! Sadzicie ze bedzie zainteresowanie?
    Nie pisz tytułów dużymi literami - REGULAMIN. (!!) - ozdobnik? [h]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1116814
    krsytar
    Poziom 11  
    Ocena: 63
    Nie!
    Ale jest 1000000x prostrzy i tanszy!!!
    Wgrywasz hex i programujesz
    a takze mozesz programowac tylko wybrane obszary, itd.
  • REKLAMA
  • #4 1117237
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 241
    krsytar napisał:
    Ale jest 1000000x prostrzy i tanszy!!!
    Niby fajnie, tyle że ICD jak sama nazwa mówi umożliwia debugowanie oraz współpracuje w prosty sposób z MPLAB. Osobiście projekt mi się podoba, ale bym nie liczył na jakąś dużą ilość sprzedanych egzemplarzy, dspic to dość wąska specjalizacja.
  • #5 1490529
    kamiltor
    Poziom 11  
    Jak mam pytanie jakie procki on programuje?? Wszystkie DsPic 'e?? a pic 10, 12 16 18 tez?? bo ICD nie ma - to juz wiem. Ciekawy rowniez jestem jaka bedzie jego cena. Czy bedzie godnym konkurentem dla mojego KamPic 'a :)
    Nazwy mojej strony nie piszę bo znowu jakiś nadgorliwy admin wywali moje posty.

Pozdrawiam
    kamiltor
REKLAMA