Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Odtwarzacz mp3 philips gogear mix sa2mxx04wa waruje, a teraz nie idze wlączyć

Skend 20 Apr 2012 16:19 1882 1
    Skend
    Level 9  
    Witam. Mam taki problem, dziś słuchałem muzyki na tym urządzeniu, i zdejmowałem polar a mp3 było w kieszenipolaru. Polar zdjąłem i rzuciłem o krzesło które było 50 cm. ode mnie. I wtedy zac zęły się dziwne rzeczy. Nie wiem czy to co opisałem wyżej ma coś wspólnego, bo ta mp3 nie raz spadła czy coś, ale opisze problem : najpierw zaczął mi wszystkie piosenki cofać do tyłu. Potem nacisnąłem przycisk RESET i działał y tylko 3 klawisze : 2 głośniości, i przycisk do przodu. Po resecie kazało mi wybrać język, ok. Nie dąło sie wogóle podjechać na jakiś język, a jakby tego było mało, to zaczęły mi skakać w dół te języki z dużą prędkością. Podłączyłem to do komutera, dałem napraw, dałem aktualizacja i nic nie dało. A, odtwarzacza nie dało się też wyłączyć, a po X razach sam sięwyłączył jak instalowałem oprogramowanie. I teraz ani nie mogę włączyć, ani komputer nie rozpoznaje ... Bateria była pełna, bo zostawiłem ją w gniazdu USB po tym jak już zaczęła świrować . Co moge zrobić z tą MP3 ? Mam gwaracje na to gdzieś, ale nie chciałbym wysyłać bo to na 2 końcu polski, a nie mam pieniędzy na zakup nowej mp3 :(. PROSZĘ O POMOC !!
    Skend
    Level 9  
    ajajaj, podłączam do komputera, tylko manager tego urządzenia go widzi, a nadal nic z nim nie może zrobić ;/. Idzie to naprawić ? ;/ Zależało by mi na tym. PROSZĘ O POMOC :(