Dzień dobry.
Widows XP (po tuningu)
Procesor: Amd athlon xp 2600+ Oem (pokazuje mi ze mam 1,1 Ghz)
Płyta głowna: Abit NF7-SC nFORCE2
Pamięć operacyjna: 2x 256 DDRPC400
Dysk twardy: WD 120 gb 8mb sata
Karta grafiki: Gigabyte Radeon 9600 pro
Zasilacz FEEL Model LC-B300ATX
Wiem, że komputer to szrot ale w tym momencie nie stać mnie na lepszy sprzęt.
Sprawa polega na tym, że przy pracy na komputerze w pewnym momencie pojawiły się paski kolorowe na monitorze.Potem komp sie resetował ciągle, więc zrobiłem format dysku C. Po sformatowaniu kompa nadal byly te paski ale pozbyłem się ich właściwości-->Ustawienia-->Zaawansowane-->i przyspieszenie sprzętowe zmniejszyłem o 2 pozycje. Potem zainstalowałem stery z płytki od karty graficznej zresetowałem kompa. Co zamiast polepszyć prace komputera zwiększyło mi rozdzielczość i dało Jakość kolorów 4bity? Potem to już ciągłe resety.Już dzisaj 2x format leciał pomocy!!
Widows XP (po tuningu)
Procesor: Amd athlon xp 2600+ Oem (pokazuje mi ze mam 1,1 Ghz)
Płyta głowna: Abit NF7-SC nFORCE2
Pamięć operacyjna: 2x 256 DDRPC400
Dysk twardy: WD 120 gb 8mb sata
Karta grafiki: Gigabyte Radeon 9600 pro
Zasilacz FEEL Model LC-B300ATX
Wiem, że komputer to szrot ale w tym momencie nie stać mnie na lepszy sprzęt.
Sprawa polega na tym, że przy pracy na komputerze w pewnym momencie pojawiły się paski kolorowe na monitorze.Potem komp sie resetował ciągle, więc zrobiłem format dysku C. Po sformatowaniu kompa nadal byly te paski ale pozbyłem się ich właściwości-->Ustawienia-->Zaawansowane-->i przyspieszenie sprzętowe zmniejszyłem o 2 pozycje. Potem zainstalowałem stery z płytki od karty graficznej zresetowałem kompa. Co zamiast polepszyć prace komputera zwiększyło mi rozdzielczość i dało Jakość kolorów 4bity? Potem to już ciągłe resety.Już dzisaj 2x format leciał pomocy!!