Jaki polecicie program z darmową licencją na ok. 15 komputerów?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam---trafopowielacz--- napisał:Windows XP Professional.
yang32 napisał:Platon napisał:Myślicie, ze MS security essentials jest darmowy dla instytucji edukacyjnych?
Nigdzie nie pisze, że nie jest, a przynajmniej ja nie znalazłem.
artaa napisał:*Do zainstalowania programu Microsoft Security Essentials wymagana jest oryginalna wersja systemu Windows. Dowiedz się więcej na temat oryginalnej wersji systemu Windows."
Reszta nie musi go interesować.
Cytat:Licencjobiorca przestrzegający niniejszych postanowień licencyjnych uzyskuje opisane poniżej prawa.
PRAWA DO INSTALACJI I UŻYWANIA
Użytek domowy. Jeśli Licencjobiorca jest użytkownikiem domowym, może dokonać instalacji i korzystać z dowolnej liczby kopii oprogramowania na urządzeniach osobistych Licencjobiorcy w gospodarstwie domowym Licencjobiorcy. Kopie te mogą być używane przez członków takiego gospodarstwa.
Mała firma. Jeśli Licencjobiorca prowadzi mała firmę, może dokonać instalacji i korzystać z oprogramowania na maksymalnie 10 urządzeniach wykorzystywanych w ramach prowadzonej działalności gospodarczej.
Ograniczenia. Oprogramowania nie można używać na urządzeniach należących do instytucji rządowych lub edukacyjnych.
Wydzielanie składników. Składniki oprogramowania są licencjonowane jako jeden produkt. Licencjobiorca nie może rozdzielać składników i instalować ich na różnych urządzeniach.
Dołączone programy Microsoft. Oprogramowanie może obejmować inne programy Microsoft. W przypadku korzystania z tych programów mają zastosowanie towarzyszące im postanowienia licencyjne.