logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toyota Corolla Verso 2004 D4D - Radio działa tylko w skrajnych temperaturach

adi9422 28 Lip 2012 21:28 2090 1
REKLAMA
  • #1 11153172
    adi9422
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Witam!!

A więc mam Toyote Corolle Verso 2004r d4d i od pewnego czasu nie działa mi radio
    wszystko ładnie pieknie chodzi klima nic nie stuka nie puka nie wariuje tylko radio nie działa..Byłem z tym problemem u ''specjalistów' zrobili! radio pochodziło 2-3 godzinki i trzask w głośnikach i po radiu ;)
    Radio odziwo załączy się przy - temperaturach albo bardzo wysokich(jak sie nagrzeje chyba) ale też tylko 2-3 godzinki . Nawet kiedy używam płyty CD nic nie działa. Kiedy włączam radio to widać na ekraniku stacje itp ale głosu ''ni ma''.
    Może ktoś miał ten sam problem co ja ? jeśli tak to proszę o pomoc!!
    moj kontakt:
    adi942(malpa)op.pl

proszę o szybką odpowiedz bo nie chce sobie śpiewać w samochodzie ;)

DO:
    ''3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. '' - nie czaje Cie synu wszystko jest ;)
  • REKLAMA
  • #2 11153424
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany - p.3.1.13, p.3.1.15, p.3.1.17.

Reklamuj naprawę lub znajdź innego fachowca.

Dodano po 1 [minuty]:

adi9422 napisał:
    ''3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. '' - nie czaje Cie synu wszystko jest
    Nic konkretnego o radiu nie ma.
REKLAMA