Witam.Na wstępie powiem że za bardzo nie znam sie na sprzęcia car audio. Proszę o pomoc. Mam w/w radyjko i tube 250w radio mam moc 4x50W. Moj samochód posiada oryginalnie wmontowane głośniki z przodu 2 na półce i z tyłu 2 + 2 (gwizdki?). Instalacja wygląda tak, że tylnie głośniki są ze wzmacniaczami tzn. podłanczam do radia tylko jeden kabel od jednego głośnika i już gra ten głośnik natomiast gdy włoze do radia płyte CD głośniki cichną grają tlko przy radiu, w kostce która tam jest nie moge znaleźść innego kabla który bedzie prowadził do głośnika jako -.
Ale prosze o pomoc kto mi coś podpowie jak to wszystko popodłanczać ewentualnie pociągnąc nowe kable aby podłonczyć TUBE oraz aby graly tylne soprany na tylnych 2 pozostałych głośnikach mi nie zależy. jednym słowem chcę aby nikskim kosztem grało ładnie w aucie Mój nr g 1082015 prosze o pomoc, ktoś może mi pomorze jak przerobić,, lub po podłanczać sprzęt. Ewetualnie moge porobić fotki cyfrakiem do rozjaśnienia sprawy. Pozdrawiam
Ale prosze o pomoc kto mi coś podpowie jak to wszystko popodłanczać ewentualnie pociągnąc nowe kable aby podłonczyć TUBE oraz aby graly tylne soprany na tylnych 2 pozostałych głośnikach mi nie zależy. jednym słowem chcę aby nikskim kosztem grało ładnie w aucie Mój nr g 1082015 prosze o pomoc, ktoś może mi pomorze jak przerobić,, lub po podłanczać sprzęt. Ewetualnie moge porobić fotki cyfrakiem do rozjaśnienia sprawy. Pozdrawiam