logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Co włożyć zamiast seryjnych głośników? Corolla E11 98.

Slepy94 19 Sie 2012 15:09 753 2
REKLAMA
  • #1 11224395
    Slepy94
    Poziom 2  
    Witam. Chciałbym wymienić seryjne papierzaki na coś lepszego. Aktualnie mam jakieś stare radio apline które nie czyta już nawet płyt i ledwo łapie stacje. Z tego co wiem w przednich dziwach są głośniki 165mm a z tyłu 100mm. Muzyki słucham różnej od hip-hopu po remixy. Mój budżet to 500zł do drobnego naciągnięcia ;) Wiadomo z samych głośników dobrego basu nie osiągnę ale chciałbym żeby nie trzeszczały i grały czysto.

Myślałem nad takim zestawem ale średnio się na tym znam:

Radio: JVC KD-X30
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Głośniki:
    -przód: MAGNAT EDITION 162 Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

-Tył: MAGNAT CAR FIT STYLE 102 Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Co myślicie o takim zestawie?
  • REKLAMA
  • #2 11224427
    Zenek1988
    Poziom 28  
    Ocena: 64
    Radio może być jeśli nie zależy ci zbytnio na jakości i będziesz słuchał tylko radia i mp3. Co do głośników to lepiej zrezygnuj z tyłu a zaoszczędzoną kasę przeznacz na odpowiednie zamontowanie głośników z przodu i wygłuszenie(jeśli starczy). Na przód poszukaj zestawu odseparowanego.
  • #3 11224479
    powalla
    Moderator CarAudio
    Ocena: 737
    3.1.16. Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
REKLAMA