logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Axesstell MV 410 R - Orange freedom PRO Dziwny Kłopot

mati5468 08 Wrz 2012 16:10 1224 3
REKLAMA
  • #1 11291104
    mati5468
    Poziom 8  
    Ocena: 2
    Posiadam w/w internet około 3,5 roku ,pewnego miesiąca wyczerpałem limit , odnowienie transferu było zawsze 24 kazdego miesiąca lecz do tej pory prędkość internetu jest znikoma tzn. ok.64kb/s tyle co przy wyczerpanym limicie. Dzwoniłem do BOK Orange powiedzieli że z ich strony jest wszystko wporządku tzn. transfer został odnowiony . Czytałem też że może to byc wina PC więc postanowiłem zainstalować od nowa SYSTEM, ale i to nie pomogło . Wiecie co może to powodować ?? I co mogę z tym zrobić ??
  • REKLAMA
  • #2 11291360
    MARQUS88
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Prędkość raczej wskazuje na jednak założone ograniczenie. Może warto się jeszcze raz się skontaktować np. przez facebooka jak masz konto to na ich profilu jest aplikacja Pomoc Orange. Transfer może się odnowił ale blokada prędkości mogła nie zostać ściągnięta i dalej muli. Przeinstalowanie systemu raczej tu nie pomaga (zwykle dotyczy to użytkowników z zaśmieconym kompem). Jeżeli chcesz coś sprawdzić od swojej strony to przetestuj działanie gdzieś w innej lokalizacji.
  • REKLAMA
  • #3 11291552
    mati5468
    Poziom 8  
    Ocena: 2
    A mogę dowiedzieć się gdzie na facebook jest ta pomoc może jakiś konkretny link ?
REKLAMA