logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór rejestratora: APER pdr-xm3004 vs GANZ LR04 - możliwości i obsługa mobilna

G.T. 18 Wrz 2012 06:54 2880 8
REKLAMA
  • #1 11322217
    G.T.
    Poziom 11  
    Witam.
    Który rejestrator będzie lepszy:
    APER pdr-xm3004 czy GANZ LR04

Chodzi o ogólne możliwości, obsługę i podgląd przez telefon.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam.
    Grzegorz.
  • REKLAMA
  • #2 11329344
    iZabezpieczenia
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Zainteresowałbym się też popularnym BCSem lub K2 Tech - ta sama fabryka (Dahua) i w miarę rozsądna jakość przy przystępnej cenie.

Do rejestratorów dostępne są aplikacje na właściwie wszystkie smartphone - Apple, Blackberry, Windows Mobile, Symbian, Android + aplikacje dedykowane do PC z Windowsem i Apple OsX.
  • REKLAMA
  • #3 11329576
    mikan4
    Poziom 26  
    Ocena: 76
    Jeszcze zastanowiłbym się na K2 XVR, całkiem nieźle sobie na androidzie radzą.
  • #4 11331084
    Marek31415
    Poziom 31  
    Ocena: 97
    iZabezpieczenia napisał:
    Zainteresowałbym się też popularnym BCSem lub K2 Tech - ta sama fabryka (Dahua) i w miarę rozsądna jakość przy przystępnej cenie...

Może zdefiniuj tę rozsądną jakość. Dla mnie (i nie tylko) to jest porażka a nie rozsądna jakość.
    Prawdziwa jest tylko cena i niestety popularność.
  • #5 11331253
    G.T.
    Poziom 11  
    Zależy mi na w miarę dobrej jakości rejestrowanych obrazów dlatego wybrałem tego Apera lub Ganza , ale jeśli coś innego będzie porównywalne jakościowo a przy tym tańsze to dlaczego nie. No i ważna sprawa - podgląd mobilny.
    No i oczywiście Wszystkim dzięki za podpowiedzi.
    Pozdrawiam.
    Grzesiek
  • REKLAMA
  • #6 11332075
    iZabezpieczenia
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Marek31415 napisał:
    iZabezpieczenia napisał:
    Zainteresowałbym się też popularnym BCSem lub K2 Tech - ta sama fabryka (Dahua) i w miarę rozsądna jakość przy przystępnej cenie...

Może zdefiniuj tę rozsądną jakość. Dla mnie (i nie tylko) to jest porażka a nie rozsądna jakość.
    Prawdziwa jest tylko cena i niestety popularność.

Marku, kupujesz to, za co płacisz. W swojej klasie cenowej Dahua, moim zdaniem, jednak wiedzie prym.
    Jasne, ideałem by było, gdyby każdy mógł zapłacić za bardzo profesjonalny sprzęt, to jest sytuacja idealna i dla sprzedawcy i dla instaltora i dla obsługującego system.
    Niestety, rzeczywistość rynkowa jest z goła inna.
  • #7 11337402
    scandaliks
    Poziom 25  
    Ocena: 54
    iZabezpieczenia napisał:
    Marku, kupujesz to, za co płacisz. W swojej klasie cenowej Dahua, moim zdaniem, jednak wiedzie prym.

No i ludzie to sprzedający po kosztach poniżej Allle :) To jest dobre dla klientów którzy liczą sie z każdą stówką.Ja przeszedłem na IP,bo przynajmniej upusty są duże i wybieram firmy trzymające poziom.BCS to taka tania dz....ka i kazdy z ulicy może ją mieć.
    iZabezpieczenia napisał:
    dla sprzedawcy i dla instaltora

Chyba nie znasz rynku kolego,albo dopiero zaczynasz :)
  • REKLAMA
  • #8 11337775
    iMarek9
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Jeżeli ma być podgląd mobilny to może warto byłoby zacząć od zapoznania się z aplikacjami umożliwiającymi ten podgląd. Co sprzęt to inna aplikacja, a z funkcjonalnością różnie bywa.
    Aplikacja dla Apera na iPhone'a "Touch CMS" na iOS 5.1.1., na ten przykład "wywala się" po próbie uruchomienia nagrywania.
  • #9 11349169
    G.T.
    Poziom 11  
    A czy warto szukać rejestratora, który obsłuży android czy wystarczy WAP?
    APER pdr-xm3004 czy GANZ LR04?
    Może Ktoś zna oba rejestratory.
    Pozdrawiam.
    Grzegorz.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji porównywano rejestratory APER pdr-xm3004 i GANZ LR04, zwracając uwagę na ich możliwości oraz obsługę mobilną. Użytkownicy sugerowali również rozważenie innych modeli, takich jak BCS i K2 Tech, które są produkowane przez Dahua i oferują dobrą jakość w przystępnej cenie. Wskazano na różnice w aplikacjach mobilnych, które mogą wpływać na funkcjonalność podglądu. Użytkownicy podkreślali znaczenie jakości rejestrowanych obrazów oraz dostępności aplikacji na różne systemy operacyjne, w tym iOS i Android. Wskazano na problemy z aplikacją "Touch CMS" dla Apera, co może wpływać na decyzję o wyborze rejestratora.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA